Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

QR кодовете в реалния животQR кодовете са следващото „голямо нещо“, тъй като за сравнително кратко време се загнездиха дълбоко в сърцата на много специалисти, творящи в различни области. И именно тази група хора, основно маркетинг специалисти, започнаха да ги слагат навсякъде около нас.
В действителност обаче QR кодовете не са от толкова скоро на сцената, просто в последно време започна да им се обръща по-сериозно внимание.
Ето и няколко примера, в които си заслужава да ги използвате.

Реклама в печатни медии
На практика, това е едно от най-често срещаните места, на които може да се натъкнете на двуизмерните кодове. Използвайки ги в различни рекламни послания, потребителят може да бъде насочен към уеб сайта на рекламодателя, към Facebook страницата им и други. Също така използвайки QR код в печатна реклама, благодарение на възможността за добавяне на проследяване, може да разберете какъв е интересът към рекламата.Билбордове

Уголемени, QR кодовете изглеждат просто страхотно – невероятен черно-бял пъзел, който моментално хваща окото наминаващия.Визитни картички и най-разнообразни брошури
Визитните картички са чудесно място за използване на QR кодове. Лесно може да добавите вашите координати (vCard), така че всеки ще може да ви добави в указателя си, и то без много усилия.

Етикети и опаковки
Производителите могат да добавят QR кодове директно върху етикетите на техните продукти. Така например клиентите им лесно могат да поръчат още от любимия си продукт, да участват в промоционални игри и други.QR кодовете са изключително лесен начин, с който може да изградите по-трайна връзка със своите клиенти, както и да „раздвижите“ печатната комуникация.

 
08.02.2012.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Актуално, Новини, Реклама

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар