Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 Календар на събитията

Müller Martini със световна премиера на Hunkeler Innovationdays 2019

25.02.2019 - 10:00ч. - 28.02.2019 - 18:00ч. - Люцерн, Швейцария

Направихме три от две – и ще ги представим на Дни на иновациите на Hunkeler в Люцерн като световна премиера!

Под това мото, по време на Дни на иновациите на Hunkeler, от 25 до 28 февруари в Люцерн Müller Martini ще представи своя нов механизъм за лепене на форзац. По време на демонстрациите участниците в събитието ще имат възможност да видят как с тристранния нож InfineTrim – в тандем с биндера Vareo – могат да произвеждат индустриално (в еднинични копия) книжни блокове с най-високо качество.

През 2016 г. Müller Martini предизвика вълнение на щанда си на drupa. С Vareo и InfiniTrim компанията олицетвори мечтата на част от присъстващите в Дюселдорф за революционно производство на меки корици в ултракъси тиражи, представяйки Vareo – първия в света биндер с три оборудвани със собствен сервомотор индивидуално управляеми щипки, заедно с тристранния нож InfiniTrim с иновативна концепция за задвижване, транспорт и обрязване на различни по формат книги в един работен процес.

От тогава до днес десетки клиенти по света се възползват от преимуществата на комбинацията от машини, за да произвеждат свръхкъси тиражи, започващи от едно копие (за една поръчка) за възможно най-краткото време на обработка.

Английският специалист по ултракъси тиражи Printondemand Worldwide споделя своя опит: „Три години по-късно „непобедимият дует“ се превърна в „ненадминато трио“, а палитрата от продукти с меки корици е магически разширена с продукти с твърда подвързия. Това става възможно благодарение на новия механизъм за лепене на форзац (VBA), който добавяме към дуото Vareo и InfiniTrim.“

Производството на продукти с твърди корици сега също е в ултра-къси серии

Към днешна дата VBA (модулът за лепене на форзац) се използва изключително в книговезките линии с висока производителност. С иновативното, компактно решение VBA / Vareo / InfiniTrim Müller Martini гарантира инлайн производството на книжни блокове за твърда подвързия в свръхкъси тиражи. Новата конфигурация на машината, проектирана изцяло в съответствие с философията на Finishing 4.0, предоставя на книговезците предимството да произвеждат много по-ефективно ултракъси тиражи (започващи от едно копие за една поръчка) и в двата сектора – на меката корица и на твърдата подвързия.

На щанда на Müller Martini ще бъде представена и концевата шивачка Ventura MC Digital. Участниците в събитието ще могат да наблюдават производството на реални поръчки за книги на място или с очила за виртуална реалност.

Осем различни тиражи за една поръчка на една линия

Паралелно с премиерата на компактната линия за твърда подвързия Müller Martini ще представи иновативни решения за лепилно скепване и телово шиене, покриващи всички нива на сложност в посока пълноценното използване потенциала на дигиталния печат. Едно от тях е решението на Hunkeler / Heidelberg / Müller Martini, позволяващо зареждането на коли от рола – икономично решение за по-малки печатници, ориентирани към производството на малък брой копия. Предимствата на решението ще бъдат демонстрирани по време на обработката на осем различни поръчки на една линия.

Отделно, на позициониран на щанда на Hunkeler (втори) биндер Vareo ще бъдат произведени книжни блокове, които ще бъдат обрязяни с InfiniTrim на щанда на Müller Martini. По този начин посетителите лично ще могат да се убедят в капацитета на InfiniTrim при скоростното и икономично производство на над 15 различни продукта с мека и твърда корица с двата биндера Vareo (възможно е използването на до четири машини).

Connex и MMServices

Ще бъдат демонстрирани и ползите от системата за цифрова обработка на Müller Martini – Connex. Експертите на компанията ще обяснят и начина на действие на новите характеристики на непрекъснатия високоавтоматизиран работен процес, като ще покажат ползите от контролирането и отчитането на производството с Connex.Info 4.0.

Специален акцент на щанда на Müller Martini ще бъде гамата MMS услуги с демонстрации на портала MPOWER.

Предварително регистриралите се за посещение на щанда на Müller Martini ще получат подарък – ограничено издание на персонализиран по метода на лазерното гравиране бележник под формата на брошура.

По информация на Адриан Майер, Müller Martini blog

 

 

 

Сподели в: Share Tweet

Други събития

 • drupa 2021

  20.04.2021 - 10:00ч. - Дюселдорф, Германия
  Изложение за печат и печатна комуникация
 • IFRA World Publishing Expo и DCX Digital Content Expo 2021

  13.10.2021 - 09:00ч. - Arena Berlin, Германия
  50-о международно изложение за информационно-издателска и медийна индустрия
 • SGI Dubai 2021

  17.01.2021 - 09:00ч. - Световен търговски център - Дубай, ОАЕ
  Отпечатай бъдещето!
 • Labelexpo Europe 2021

  21.09.2021 - 09:00ч. - Brussels Expo, Белгия
  Labelexpo Europe 2021 - етикети, опаковки, технологии