Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Фреш Дизайн ООДСтроителен обект – изкопи, скелета, машини, тухли, майстори, шум, работна суматоха, пра­холяк... но всичко обвито с предпазна строителна мрежа с отпечатана цветна визия на гото­вата сграда.

За България това е все още нов момент в строителната реклама, по света – нещо стан­дартно, дори задължително. Представете си как би изглеждал вашият град, когато движей­ки се по улиците покрай големите строежи с любопитство разглеждате красиви картини на бъдещите сгради, сътворени от таланта на архитекти, строители и рекламни агенции... като на изложба. Там може да намери място и реклама на мебели, аксесоари, козметика и всичко друго.
Всяко начало при по-нестандартните проекти е трудно, но не и невъзможно.

Фреш Дизайн ООД е специализирана в предлагането на отпечатана предпазна строи­телна мрежа от полиестерна коприна. Вече трета година фирмата е водещ производител на това изделие. От началото на 2007 г. Фреш Дизайн предлага нов продукт, а именно мрежа от HDPE с добавка за UV защита.

Започна реализацията на дизайнерски проекти за отпечатване върху предпазна строи­телна мрежа не само на фирмени лога, а с визията на сградите така както ще изглеждат след построяването им. На този етап, колебанието на строителните фирми или фирмите за производство на строителни материали и оборудване за включване в такива проекти е свързано по-скоро със значителните средствата, които трябва да отделят от рекламния си бюджет. Навлизането в това ново пространство на фирми извън строителния бранш, подтиква първите в по-добро използване на собственото пространство за собствени цели. Още повече, че отпечатаните широкоформатни пана са рекламни носители най-малко за шест месеца.
Скоро това ще бъде често срещана реклама – като билбордовете, но много по-мащабна! Това са първите картини в нашата градска строителна художествена галерия!

Фреш Дизайн ООД развива своята дейност в областта на рекламата от 2003 г.
Фирмата е специализирана в:

• Графичен и 3D дизайн. Корпоративен дизайн.
• Пълно рекламно обслужване на фирми в архитектурно-строителния бранш.
• Външна реклама – широкоформатен солвентен печат.
• Производство и печат на предпазна строителна мрежа.
• Автомобилна реклама.
• Изработване на печатни рекламни материали.
• Брендиране на рекламни материали – сувенири и изде­лия от текстил.
• Изработване на рекламни подаръци – уникати – произ­ведения на изкуството на български художници и май­стори на занаятите.
• Рекламни стратегии и консултации.
• Организиране на фирмени тържества и презентации.

Технологичното оборудване е изцяло с нова дигитал­на техника. Продължава процесът на разширяване, рекон­струкция и модернизация. Към семейството от широко­форматни машини като DGI SPACEJET 3250P, HP Scitex GrandJet и MUTOH RJ6100 Plus, през февруари 2007 г. Фреш Дизайн добави втора машина HP Scitex GrandJet и HP9000S. Специално внимание заслужава и COLORSPAN 5460uv за директен печат върху твърди плоскости (метални, пластмасови, дървени, стъкло и др.). Най-новата машина за високочестотно заваряване на широкоформатни ви­нилни платна работи с пълен капацитет от април 2007 г. Всички характеристики на машините свидетелстват за гъвкавост и ефективност на системите, отговарящи на пазарните изисквания за качество. Завършеният цикъл напроизводство с довършителни процеси, гарантира на нашите клиенти богата продуктова и ценова политика, разнообразие в реализацията на нестандартни поръчки и контрол на качеството. Екип от специалисти с висо­ка квалификация осигурява изпълнението на подадените поръчки в кратки срокове. Използват се медии, мастила и консумативи със сертификати за качество от водещи световни фирми.

Продуктовата гама при широкоформатния печат е с високо качество и с максимално дълъг срок на вътреш­на и външна експлоатация:

• Брендиране на предпазна строителна мрежа.
• Отпечатване на билбордове, фирмени знамена, пана, покривала за камиони, тенти за заведения, рекламни фирмени табели за магазини, офиси, жилищни сгради и строителни обекти;
• Автомобилна реклама – изрязване по контур на фирме­ни и рекламни надписи, лога и силуети. Отпечатване на автомобилни стикери с фотографско качество на илюстрациите.
• Изрязване по контур на фирмени и рекламни надписи, шаблони за витрини, щандове и калкани на сгради. Де­коративни елементи. Изрязване на дълги парчета фо­лио и ситни детайли.
• Рекламни изделия с високо фотографско качество за вътрешна употреба – постери, отпечатване на картини върху канаваца.

Фреш Дизайн ООД разполага и с Xerox DocuColor 250 за ди­гитален печат в малки серии – оптимално съотношение на качество/тираж/скорост/цена.

Продуктовата гама включва: визитки, карти, баджо­ве; покани; поздравителни картички; плакати и афиши; флайьри; стикери на самозалепваща хартия и PVC; папки; менюта; албуми и каталози за архитектурни и др. вид презентации; глави за работни календари; календари – ед­нолистови, многолистови, персонални календари, кален­дар-пирамиди, джобни календарчета; дипляни и брошури, фотоколажи.

Не на последно място е и възможността за персо­нализация на различните видове рекламни материали – покани, пликове, корици, календари и др.

 
30.09.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Рекламодатели

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар