Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

DocuColor 5000 на XeroxНа 10 октомври т.г., в рамките на „Реклама Експо” Xerox България ще представи, на специално събитие пред браншови специалисти и медии, възможностите на една от последните професионални
цифрови машини на компанията — DocuColor® 5000. Новата преса има скорост на печат 50 цветни страници в минута и е разработена за предприятия със средни обеми на натоварване, които имат повишени изисквания към функционалните възможности на машината и качеството на печата.

Системата е оптимизирано решение като производителност и цена и разкрива нови възможности в сегмента на печатниците със среден обем продукция. Xerox DocuColor 5000 предлага константно качество и надеждност, а също и възможност да се работи с широк набор медии, типични за високият клас индустриални машини.

Xerox DocuColor 5000 обезпечава 2400 x 2400 dpi резолюция на печат чрез 32-лъчева лазерна
технология. Безкомпромисно качество, което производителят въвежда като стандарт за цветните производствени машини. DocuColor 5000 е с възможности за изготвяне на разнообразна полиграфическа продукция като брошури, плакати, листовки за директна поща, етикети и други
разнообразни пълноцветни рекламни материали.

Xerox DocuColor 5000 е стандартно снабдена с устройство за подаване на хартия с голям капацитет — 4000 листа, но опционално има възможност за допълнителна, което увеличава общия капацитет на 8000 листа.

Системата позволява инлайн довършителни процеси — устройство за подреждане на отпечатъците и устройство за сгъване и броширане.

Интуитивен, „user friendly” потребителски интерфейс прави работата с DocuColor 5000 много лесна. Системата позволява гъвкаво управление и възможност за създаване на работни профили по медии.

Чрез възможността за избор на високофункционален цветен сървър Creo или EFI, DocuColor 5000 може много лесно да се интегрира към съществуващия работен процес. Контролерите са снабдени с професионални инструменти за управление на цвят и задание.

Освен това полиграфистите уверено могат да използват набор от софтуерни програми Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection — решения за производствения процес, които автоматизират операции и позволяват създаването на удобни решения. Като допълнение към съществуващите цветни контролери скоро Xerox ще предложи и нов цветен сървър Xerox FreeFlow® DocuSP®.

Xerox е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации.

Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукти на година. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центрове.

За контакти: В. Митев, Xerox Bulgaria, valentin.mitev@xerox.com и Р. Николова, New Moment PR, raly@newmoment-bg.com.

 
26.09.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Печатно оборудване

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар