Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO - сила, която ще ви вдъхнови

  •  
  •  
  •  
  •  


Преди месец лидерът на пазара за дигитален печат Canon представи новата генерация  imageRUNNER ADVANCE. imageRUNNER ADVANCE е решение, предназначено да оптимизира печатния процес. Новите продукти включват множество подобрения, започвайки от дизайна, преминавайки през работния поток, контрола на печатните задачи и стигайки до производителността и щадящи природата разработки. В допълнение от компанията са успели да оптимизират цялостния работния процес чрез внедряване на иновативни облачни и мобилни решения.

И така, надграждайки постиженията на предишното поколение, от Canon предлагат на своите клиенти решение, което не просто следва, а генерира нови тенденции.

Информацията дефинира успеха, но това не е всичко

Често чуваме, че информацията е сила, но ако искате да бъдете една стъпка пред другите, трябва да осъзнаете, че самото ѝ „притежаване“ не е основен актив – важно е как и колко бързо ще я представите. Именно в тази посока са развити възможностите на imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO – дигитална печатна система, която комбинира висококачествен печат с бързи и гъвкави производствени функции.

Продуктивност от бъдещето

Темата за продуктивността рано или късно излиза на преден план в разговора. Това несъмнено се дължи на промените в бизнес климата и желанието на всеки да успее да прави повече неща с по-малко ресурси и за по-кратко време. От Canon признават, че при разработването на новите модели imageRUNNER ADVANCE  са си задали един основен въпрос, а именно: „Как можем да помогнем на бизнеса да бъде по-ефективен, като подобрим продуктивността му?“ Отговорът се появил някак естествено в решения, които могат да отпечатат дадена задача по-бързо и с по-малко разходи от преди, без това да оказва негативно влияние върху други важни аспекти.

„Сухите цифри“ ясно доказват подобно твърдение, тъй като imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO може да отпечата до 70 цветни страници в минута или 80 за монохромен печат. Продуктивността на дигиталната печатна система е подкрепена и от множество допълнителни разработки, добавящи плюсове в категорията скорост на изпълнение. Сред тях са: по-краткото време за загряване благодарение на разработената от компанията On-demand технология за фиксиране на тонера (получавате първия отпечатан лист веднага), както и реализираната възможност за зареждане на тонер и хартия по време на работния процес.

Професионален работен поток

За да отговорят адекватно на изискванията в сферата на професионалния печат, от Canon предлагат алтернатива на вградените EFI контролери. Новото предложение е външен EFI базиран сървър, включващ Fiery System 10, който осигурява пълноценна интеграция в целия работен поток, спестява време в производствения етап и гарантира професионално управление на цвета.

Когато говорим за професионални възможности за печат, още един параметър излиза на преден план, а именно надеждността на печатното решение. Canon постигат  това  чрез автоматизирана система за следене на различни параметри на печатната система, дистанционна диагностика и поръчка на консумативи – всичко това идва под името Canon eMaintenance.

Гъвкаво решение, развиващо се заедно с вас

Обикновено, когато разговаряте с клиент, един от въпросите, който чувате е: „Може ли да направите това?“, често последван от „А това...?“. Бъдете сигурни, че каквито и да са изисквания, които ви биват поставяни, с imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO ще можете да ги реализирате на практика. Това твърдение се доказва  благодарение на дългогодишната политика на компанията да предлагат решения, които не просто отговарят на моментните ви нужди, но растат заедно с вашето развитие, т.е. имат възприет модулен дизайн, гарантиращ перфектното решение за всяко производство, пространство или бюджетно ограничение.

Всичко казано дотук означава, че можете да представите на своите клиенти богат избор от медии (различни хартии, включително с покритие и без покритие, с грамаж до 300 g/m2 и формат до 330,2x487,7 mm), върху които да бъде реализиран техният проект. И това е само началото. Следва богат набор от довършителни опции.

Качество на отпечатъка, което впечатлява

Множество иновации са „скрити“ в imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO, за да може дигиталната печатна система да отпечата всяка задача с най-високо качество.

На първо място, в новия модел от серията е интегриран pQ тонерът на Canon, който разширява полето на възпроизвеждани цветове и осигурява високо производителност и при резолюция от 1200x1200 dpi.

Наред с това печатната система разполага и с патентовата технология за калибриране в реално време ARCDAT, която гарантира постоянство на цветовете на всеки отпечатан лист, както и автоматично измерване и фина настройка на плътността на изображението по време на работа.

Така, възползвайки се от предимствата на дигиталните технологии, можете да произведете разнообразна печатна продукция с високо качество и с различна персонализирана информация за по-добро възприемане от клиента.

Всичко в „облака

Факт е, че начинът, по който работим днес, е различен Облачните възможности стават неразделна част от печатната индустрия и поради това в новите продукти от серията imageRUNNER ADVANCE откриваме решения, които се интегрират с облачно-базирани работни потоци и поддържат „работа от всяка точка на света“. Подобен ход на Canon не е случаен, тъй като според анализаторите на IDC 52% от хората, които използват смартфони за работа, казват, че в момента не могат да печатат директно от своите телефони, но биха искали тази функционалност да е налична. По тази причина цялата ImageRUNNER ADVANCE може да се похвали с няколко решения, отговарящи на това предизвикателство.

Четирите ключови фактора, превръщащи Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO в решението, което ще ви вдъхнови да търсите нови възможности

Днес, преди да инвестирате в ново решение, трябва да потърсите отговор на няколко ключови въпроса.

На първо място дали интегрирането му ще подобри продуктивността ви.
Новата  система  предоставя  за печат  до 70 цветни страници в минута, или 80, ако сте избрали монохромен печат. Продуктивността е подкрепена и от по-краткото време за загряване, благодарение на разработената от компанията On-demand технология за фиксиране на тонера – получавате първия отпечатан лист веднага. В допълнение, не е необходимо да спирате машината, за да заредите тонер или хартия.

На второ място стои въпросът дали имате ограничения по отношение на медиите, които можете да използвате, и възможностите за довършителни операции.
Факт е, че ползвайки Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO, имате богат избор от различни хартии, включително с покритие и без покритие, с грамаж до 300 g/m2 и формат до 330,2x487,7 mm. В допълнение разполагате и с множество професионални довършителни опции.

На трето място е въпросът за качеството на отпечатаната продукция.
И в това отношение няма компромиси, тъй като в дигиталната печатна система е интегриран pQ тонерът на Canon, който разширява полето на възпроизвеждани цветове и осигурява висока производителност и при резолюция от 1200x1200 dpi. Да не забравяме и интегрираната технология за калибриране в реално време – ARCDAT, която има за цел да гарантира постоянство на цветовете.

На последно място, но не и по-важност, е отговорността за околната среда.
Ще откриете, че Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO се характеризира с екологична конструкция, съдържаща компоненти от био- и рециклирана пластмаса, където е възможно. Продуктът разполага с ENERGY STAR® сертификат.

За повече информация не забравяйте да посетите: www.canon.bg

Статията е публикувана в брой 5 / 2012.

Сподели в: Share Tweet

Повече информация от Who is Who

  • 404 Not Found

    Not Found

    The requested URL was not found on this server.

Още статии от същата категория

Добави коментар