Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Оптимална защита на печатни продукти от Müller MartiniMüller Martini предлага машините 6254 и 6257 за опаковане във фолио, подходящи за интегриране в производствения процес.

Те са предназначени за конфигуриране в линии след колонаборни и влагочно-шевни машини, линии за лепилно скрепване или системи за експедиция на вестници.

Световноизвестната фирма Müller Martini, специализирана в областта на довършителните процеси, отделя голямо внимание не само на машините за производство на лепилно скрепени или шити с тел продукти, но и на последващите процеси с целенасочени решения за компенсаторни стекери или пък напълно автоматизирани линии за инлайн опаковане с термосвиваемо фолио, адресиране и палетизиране.

Машина за опаковане с фолио 6254 с висока производителност

Машината 6254 е за праволинейно преминаване на пакетите и е с висока нетна производителност. Посредством управляемо регистриране на височината на пакетите се постигат особено къси цикли. Входящата лента с позиция на изчакване се управлява директно от машината за опаковане с фолио и допълнително може да бъде повдигната нагоре. Така машинистът има удобен достъп от двете страни на машината.

За странично спояване при необходимост и на малки пакети, в производствения процес след машината 6254 може де се интегрира агрегат за странично спояване.

Машина за опаковане с фолио 6257 с гъвкави възможности

С тази машина могат да се конфигурират решения под ъгъл от 90˚. Въвеждането на стапела може да е отляво, отдясно или двустранно. Машината може да се използва и като модел за праволинейно преминаване, към който автоматично превключва в случай на подаден стоп в последваща машина.

Специфичното за тази машина за опаковане с фолио е, че могат да се опаковат повече продукти по дължина/ширина. При това се събират два или четири стапела продукти с малък формат и се опаковат в един пакет. Избутването на пакетите се подпомага от въздушни дюзи в зоната на отклоняването.

Двата типа машини за опаковане с фолио са оборудвани със стандартизирано управление на Müller Martini. Те могат да се обслужват двустранно и разполагат с текстови указания за работа, каквито потребителите познават от други машини на фирмата.

След фолирането потребителят може да избира от два канала за термично свиване на фолиото в зависимост от производствената скорост. В тунелите са монтирани допълнителни притискащи ролки за чисто оформяне на пакетите, което облекчава боравенето с тях на по-късен етап. За рационална и щадяща продуктите експедиция, в края на производствената верига Müller Martini предлага палетизиращи автомати Cohiba (до 26 стапела/min) и Fontana (до 32 стапела/min).

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар