Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новата колонаборна машина на Müller Martini

  •  
  •  
  •  
  •  


Акцентът за посетителите беше една световна „премие­ра“ — за първи път беше представена колонаборната маши­на 3697 с „революционен“ принцип за поединично отделяне на кòлите, включена в конфигурацията на високопроизводител­ната линия за лепилно скрепване Corona C18.

Съвършено новото решение се крие в иновационното поединично отделяне на кòлите — своего рода „обелване“ от купа и сигурно транспортиране във вдлъбнат канал. С кратките времена за настройка, високата производител­ност и максималната гъвкавост на подавача, това решение разкрива нови възможности за сменна производителност при офсетови и дълбокопечатни продукти.

Колонаборната машина 3697, включена в линията за ле­пилно скрепване Corona C18, беше представена при произ­водствени условия.

С тази конфигурация Müller Martini обещава на пазара ви­сокопроизводителен продукт, недостигнат по отношение на капацитет и качество.

Награда за иновация за колонаборната машина 3697

Известен факт е, че листовете хартия стават по-стабил­ни, ако се огънат. Специалистите от Müller Martini използ­ват това при поединичното отделяне на кòлите в подавача и в транспортния канал на новата машина. Това води до по-висока сигурност на процесите и увеличаване на произ­водителността. Гениалността на този нов, „революционен“ принцип на отделяне на кòлите, се признава и от експерти­те. Неотдавна колонаборната машина 3697 беше отличена с Наградата за иновации на Германската печатарска индус­трия в категория довършителна обработка, което допълни­телно подчертава значимостта й.

Освен новата високопроизводителна колонаборна маши­на, при производствени условия бяха представени и линията за лепилно скрепване Pantera (с производителност до 4000 такта/ч) и Bolero (8000 такта/ч).

Презентациите се състояха в Книговезката академия на Müller Martini във Фелбен.

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар