Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Листовите машини на MAN RolandУспешните продажби на всички форматни класове обосновават сегашните добри резултати при листовите машини при MAN Roland в Офенбах. Освен признатото отлично печатно качество за експертите в областта на листовия печат е изключително важна правилната оценка на пазарните тенденции и потребностите на клиентите. Философията на Value Added Printing (печат с добавена стойност) с акценти върху повишаване ефективността на производството, in-line облагородяване и подобрена сервизна дейност се оправдава напълно.

При малкия формат клиентите са завладени от многообразието от материали и високата производителност — ROLAND 500 се предлага днес като машина за печат на лице и гръб. При средния формат клиентът ползва възможностите за in-line облагородяване и възможностите на Quick-Change за съкращаване на времето за подготовка.

Привлекателността на големия формат и силата на MAN Roland при този форматен клас са очевидни. В много страни по света, през 2006-та, бе продадена първата машина от този форматен клас ROLAND 900, XXL.

Уругвай — първа ROLAND 500

Първата в света осемцветна машина ROLAND 500 с лакиране и облагородяване е продадена на печатница Casabo в Уругвай. С тази инвестиция Casabo ориентира производството си в съответствие със законовите промени при цигарените опаковки — върху кутиите трябва да се отпечатват четирицветни „ужасяващи“ изображения. Клиентът използва освен това две машини ROLAND 700 — четирицветни, с лакиране и с удължено извеждане на продукцията.

Китай — за пръв път формат 8

През март в Китай бе продадена първата ROLAND 900, XXL. С тази четирицветна машина ще се печата върху картон и фолио. Освен това тя е първата, оборудвана със сменящо се UV/IR сушене при извеждането. Печатница Suzhou Dongyi Package Printing Co Ltd. не бе досега клиент на MAN Roland, но сервизната концепция, предварителните консултации и помощта, осигурявана на клиента, бяха изключително убедителни за клиента.

Япония — ROLAND 700 заменя машина на конкуренцията

По време на изложението IPEX печатница Suzuki Shiko, Нагоя, закупи първата си шестцветна ROLAND 700 с лакиране и удължено извеждане. Новата листова машина ще се използва в Япония за UV и за конвенционален печат. Решаващо за покупката бе високата гъвкавост на ROLAND 700, която осигурява печат на картон, фолио и велпапе. Междинните сушилни устройства могат да се поставят в различна позиция.

 

Ирландия — ROLAND 500 стартира успешно

През тази година MAN Roland регистрира много добри продажби на малкия ирландски пазар. След инсталирането на първата ROLAND 500 като референтна машина при Walshe в края на миналата година, започна продажбата на тези машини и за други печатници. В началото на настоящата година на печатница Gennon бе продадена една петцветна ROLAND 500 с лакиране и удължено извеждане, а по време на IPEX — една четирицветна ROLAND 500, с лакиране и удължено извеждане, на печатница Brown. Също на IPEX Standard Printers закупи една осемцветна ROLAND 700 с лакиране и удължено извеждане.

Финландия — ROLAND 700 с пълно оборудване

M-Real, Финландия, подписа през май договор за закупуването на една седемцветна ROLAND 700 с лакиране и удължено извеждане. Към машината са включени множество допълнителни системи, а именно: ColorPilot, APL, комплектна QuickChange, междинно сушилно устройство UV-White-Cure за печат на покривно бяло (Deckweiss) и UV сушене, 1,2 мм пакет за картон, Inline-Sorter, Nonstop извеждане, AUPASYS u TelePresence. MAN Roland напълно удовлетвори желанията на клиента M-Real, което и осигури цялостната поръчка.

Испания — първа машина с формат 8

Varoprinter в Мадрид поръча през юни една четирицветна ROLAND 900, XXL. Тази първа за Испания машина с формат 8 ще печата книги с висококачествени илюстрации, атласи и факсимилни продукти. MAN Roland получи поръчката благодарение на оптималното 64-странично производство.

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар