Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

„Ден на печатните технологии в съвременния свят“ 2015Под надслов „С мисъл за бъдещето“ на 21 октомври 2015 г. в зала „Витоша“ на Интер Експо Център в София се състоя петото издание на организираната от Принт енд Пъблишинг Национална полиграфическа конференция Ден на печатните технологии в съвременния свят. За поредна година събитието успя да привлече вниманието на специалистите от бранша и да ги обедини около основната си идея в полза на бъдещето на печатните технологии.

Тазгодишното издание на Националната полиграфическа конференция събра над 150 специалисти от фирми в бранша, преподаватели, студенти, гости от страната и чужбина. По време на официалното откриване присъстващите бяха приветствани от изпълнителния директор на Принт енд Пъблишинг Нели Петрова, изпълнителния директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева и дългогодишния член на ръководството на СПИБ инж. Красимир Илиев.

В конференцията участваха фирми с доказани имена в производството и доставката на продукти и услуги за полиграфическата индустрия: Canon България, OD Systeme, Дишков Трейдинг, Вълканов Трейд Къмпани, Fujifilm Manufacturing Europe B.V., Полиграфснаб АД. В контекста на мотото „С мисъл за бъдещето“ в рамките на програмата бяха представени темите: „Дигиталният печат в модерния свят – нови възможности за бизнес“, „Развитие на флексо- и дигиталния печат и техните широки възможности за приложение“, „Fujifilm FLENEX – висококачествени водоизмиваеми пластини“ и „Поглед към бъдещето на вестникарската индустрия“.

С мисъл за бъдещето, а също и с идеята да сме максимално полезни, на сайта поместваме най-важното от презентациите на лекторите: Виктор Матей, Чавдар Дишков, инж. Красимир Илиев и инж. Пламен Личев.

Страница на събитието: www.printday.print-publishing.bg

 
26.10.2015.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Браншова информация, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Повече информация от Who is Who

  • 404 Not Found

    Not Found

    The requested URL was not found on this server.

  • 404 Not Found

    Not Found

    The requested URL was not found on this server.

Още статии от същата категория

Добави коментар