Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Среща на випускниците на МПИСрещите на випускниците от МПИ (Московски полигра­фически институт), днес МГУП (Московски държавен уни­верситет по печата), се превърнаха в традиция през по­следните четири години (Рибарица – 2008, Хисаря – 2009, Априлци – 2010, Трявна — 2011). Възпитаниците на инсти­тута с удоволствие присъстват на срещите, за да се ви­дят с по-млади и не толкова млади колеги и да си припом­нят за пореден път незабравимите студентски години. Традицията беше спазена и тази година. Домакин бе ви­пуск 1981 г. В гр. Трявна, независимо от дъждовното вре­ме, се проведе „горещ“ купон на няколко поколения полиг­рафисти. Бяха дошли колеги, завършили института през последната половина на миналия век — като се започне от випуск 1972, завършил преди 39 години, и се стигне до випуск 1992 г., завършил преди 19 години.

Добрата организация дължим на домакините в лице­то на Мариян Кенаров, Петя Иванова, Елена Панчева и др. Празникът бе открит със съдържателни речи и то­стове. Следваха непринудени изпълнения на песни от студентските години, а кулминацията беше химнът на полиграфистите. Соло изпълнител на песните беше Пла­мен Господинов. Хор¡та и танците продължиха до късно.

На сутринта настъпи суматоха — дълго се трупахме във фоайето на хотела и пред входа му, преди да си тръг­нем. Отпътувахме към домовете си, изпълнени с положи­телни емоции и отлично настроение — до следващата среща с домакин випуск 1982 г. А защо не заедно и с дома­кинството на випуск 1992 г. и на випуск 1972 г. — всички са добре дошли на срещите!

Снимките от срещата с по-голяма разделителна способности
с повече подробности можете да разгледате на адрес:

http://tinyurl.com/3tgks2n

Текстът написа
инж. Ани Маринова – випуск 1981 г.

Снимките направи
инж. Стефан Славчев – випуск 1972 г.

 
26.10.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
1 Коментари
Таг :

Браншова информация, Събития

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Коментари1Добави коментар

  • [mitar]212.09.2012 13.21ч.

    Най-младите възпитаници на МГУП имени Ивана Федорова с удоволствие биха се присъединили към тази "традиция", за съжаление до този момент разбираме за провелото се събитие единствено от медиите.

Добави коментар