Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Румен ТрифоновРоден съм на 7.03.1947 г. гр. Плачковци, община Трявна, в семейството на учителка и лесовъд.

Образованието си получих в: 127-мо училище, 9-та гимназия и Технически университет – София. По специалност съм машинен инженер „Топлинна и хладилна техника”.

Отбих военната си служба 1970-72 г. в НШЗО – Враца и поделения в страната като технически ръководител на редица строежи.

Семеен съм и имам две деца.

Професионалният си път започнах през 1972 г. в ИПП „Транспроект”. Взех участие в проектирането и изграждането на много важни и значими обекти като Централна ЖП гара – София, Летищен комплекс София, Варна, Бургас и Русе, стадион „Локомотив” – София, болници, жилищни сгради и други.

През 1983 г. бях назначен в Министерство на машиностроенето и електрониката, където работих повече от десет години. Като директор на дирекция „Контрол и изпълнение на решенията” ръководех и съответните звена във всички заводи и предприятия на отрасъла, участвах с колегите от другите министерства и централни ведомства в мащабни и целеви програми и анализи, както и в подготовката на правителствени документи и решения.

През 1996 г. станах съдружник в рекламна агенция за външно оформление и дизайн, предпечатна подготовка, корпоративна и представителна реклама, изработка, персонализация и узаконяване на ценни книжа, PR кампании, издаване на печатни материали и други. В тази връзка опознах много от дейността на печатарската индустрия – нейното многообразие, проблеми, ресурси, кадри и непрекъснат стремеж за развитие и усъвършенстване.

Сега, като секретар на Съюза на печатарската индустрия в България, оценявам по достойнство всичко преживяно и научено през годините, с главна цел – да бъда от полза на колегията и за утвърждаването ми като необходим партньор на Съюза.

 
29.09.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Браншова информация

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар