Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

50 години в служба на полиграфиятаВсъщност иде реч за Христо Стаев Табаков, а причината да пиша настоящото е, че наскоро той навърши 70 години. Да, наистина не му личат, но е така. Този енергичен и винаги усмихнат колега, който ни развеселява по време на срещите, е полиграфист с цели 50 години професионален опит.
Христо Табаков е завършил Техникума по полиграфия „Юлиус Фучик“ (днешната Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография) в София през 1961 година. След дипломирането си работи в продължение на 15 години като сменен ръководител в Поделение 24430 — Троян. От 1978 година е ръководител на „Троян прес“ АД, гр. Троян, където се заема с трудната задача да осъществи оздравителната програма на фирмата. Всички, които го познават,
знаят, че той работи там и понастоящем. Иначе казано, целият му трудов стаж е преминал в троянските печатници, целият му живот е свързан с полиграфията.
Христо Табаков и женен, с две деца.
Наскоро семейството и приятелите имаха удоволствието да го поздравят по случай неговия 70-ти рожден ден. Списание полиграфия използва възможността да му поднесе поздравите и благопожеланията на цялата общност и да му пожелае здраве и късмет!
Да си жив и здрав, Табаче!

 
26.10.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Актуално, Събития

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар