Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

10 години Хайделберг БългарияФирмата, управлявана от Наско Кръстанов, беше удостоена с посещение от най-високо ниво — като специален гост на събитието пристигна лично председателят на Управителния съвет на Heidelberger Druckmaschinen AG — Бернхард Шрайер, който беше за първи път на посещение в нашата страна.

Високият гост посети софийските печатници „Спектър“ и „Фатум“, изцяло оборудвани с машини на световната фирма-производител, и изрази открито задоволството си от високото им технологично ниво. За краткото време на своя престой в България той отдели време и за специално интервю за читателите на сп. Полиграфия, което ще можете да прочете в следващия ни брой.

Г-н Шрайер беше придружаван от редица официални лица, представители на Heidelberger Druckmaschinen AG: д-р Йоахим Енглиш — търговски ръководител на фирмата за Югоизточна Европа, г-н Волф Гебхард — ръководител на Отдела за довършителни процеси в Heidelberger Druckmaschinen AG, Диана-Патриция Шмит — маркетинг специалист за Европа, Средния Изток и Африка, и не на последно място г-н Валтер Митиска — основател на Хайделберг България през 1997 г.

Празничната вечеря, перфектно организирана от фирмата-рожденик — Хайделберг България — се състоя в лятната градина на грандхотел София.

Г-н Наско Кръстанов откри вечерта с кратко слово за историята на дружеството, като не забрави да представи своя професионален екип, благодарение на който фирмата е постигнала успехите, с които се гордее сега.

Г-н Бернхард Шрайер поздрави от свое име и от името на концерна не само своите колеги с празничната 10-годишнина, но така също и клиентите на Heidelberg в България и целия ни полиграфически бранш. Той отбеляза усилията, които Heidelberger Druckmaschinen полагат за спомагане на развитието на тази индустрия у нас, както и задоволството си от надеждността на модерните български печатници.

Няколко от най-доволните клиенти на Heidelberg в България не се стърпяха също да вземат думата. Г-н Венцеслав Алексиев — директор на печатница „Дунав Прес“, Русе, носител на отличието „Печатар на 2003 г.“; г-н Борис Димитров — изпълнителен директор на печатница Лито Балкан АД, София, носител на отличието „Печатар на 2005 г.“ и г-н Димитър Томов — директор на Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ и на университетската печатница, бяха единодушни в мнението си, че изборът им за закупуване на машини на Heidelberg е оправдал своята правилност през годините.

Г-н Димитров сравни машините на Heidelberg с автомобилната марка Мерцедес и заяви, че това за него винаги е бил най-добрият избор в полиграфията.

Г-н Томов направи ценен подарък на г-н Шрайер — дървена подвързия за книги, ръчно изработена преди стотици години в България.

Вечерта приключи приятно в компанията на струнен квартет „Интро“, популярния глас на Васил Петров и неуморната свежест на водещия Андрей Баташов.

Гости на събитието бяха ръководителите на едни от най-големите и авторитетни печатници в страната, партньори, колеги и приятели на фирмата.

 
01.10.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Актуално

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар