Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

„Билборд“ празнува 10-годишен юбилейКомпания „Билборд“ навършва 10 години от създаването си. През 2001 година стартира своята дейност в сферата на широкоформатния дигитален печат и бързо се налага като лидер на пазара в тази област.

За изтеклите 10 години разположе­ната в НДК печатна база се разши­рява многократно и се развива, вне­дрявайки най-съвременните машини за дигитален печат. За този пери­од „Билборд“ се наложи като надеж­ден партньор на много рекламни агенции и клиенти, давайки възмож­ност на всички, които се нуждаят от качествена интериорна и външ­на реклама, да получат най-доброто изпълнение.

„Нашата цел е непрекъснато да разширяваме своето портфолио от предлагани услуги и да усъвършенстваме качеството, така че да задоволим и най-взискателните клиенти“ — споделя търговският ди­ректор на компанията и председа­тел на борда на директорите г-н Ка­лин Генчев.

През 2001 година компанията стартира със скромния екип от 12 човека, а днес персоналът се състои от над 130 висококвалифицира­ни специалисти, работещи във фир­мените офиси в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

Ръководството има големи пла­нове за развитие в бъдещето. По ду­мите на г-н Стефан Генчев: „Някои биха казали, че сме постигнали твър­де много, други биха казали, че сме постигнали недостатъчно, а ние казваме, че тепърва започваме.“

Да е честит фирменият юбилей на „Билборд“ АД! Нека им пожелаем много успехи!

София 1463
площад България 1, НДК, вход АИ4
тел.: 02/ 91 66 500, 91 66 505
факс: 02/ 963 06 06
www.digitalprint.bg
e-mail: bbp@interbgc.com

 
25.10.2011.
Автор: Polygrafiа Magazine
0 Коментари
Таг :

Актуално, Събития

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар