Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

MULTIVAC бе отличен за инвестиция в България

MULTIVAC получи награда от Българска агенция за инвестиции – звено, работещо към Министерство на икономиката в България – за строеж на нов завод за производство и център за споделени услуги в София. Наградата бе получена на официална церемония, състояла се на 10 февруари 2016 г. в София, на която присъстваха повече от 250 политици и представители на бизнеса. Господин Ивайло Димитров, управител на МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД, получи втора награда в категорията „Инвестиция на зелено“.

MULTIVAC планира да изгради своя завод за производство и център за споделени услуги в София. Инвестицията е на стойност 18,8 млн. евро и трябва да бъде реализирана до 2018 г. На площ от около 20 000 кв.м. ще се произвеждат и монтират компоненти и инструменти. Заводът ще бъде оборудван с най-модерните стругове и фрези, както и с машини за обработване на метални листи. Към завода ще бъде изграден и център за споделени услуги в сектора на информационните технологии и снабдяването, които ще обслужват цялата група MULTIVAC. MULTIVAC разполага от повече от 7 години с търговско и сервизно представителство в България.

Наградите „Инвеститор на годината“ се раздават за десети юбилеен път тази година. Номинациите са в няколко категории, за които тази година се бориха 17 компании: „Инвеститор на годината“, „Инвестиция на зелено“, „Инвестиция за разширяване на бизнеса“, „Инвестиция в иновативен бизнес“, „Инвестиция в човешки капитал“, „Инвестиция в сливане/придобиване“, „Успешен стартъп“, „Община в България с най-много инвестиции“.

Повече за MULTIVAC: 
www.multivac.bg
www.mvac.bg

 
15.02.2016 15.37ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар