Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Müller Martini продава MM Druckmaschinen GmbH в Маулбург на Goebel Group

Шест години след като преустанови производството на печатащи преси Müller Martini продава разположения в Маулбург (Германия) MM Druckmaschinen GmbH на Goebel Capital GmbH (Баар/Ешенбах, Швейцария). След продажбата MM Druckmaschinen GmbH ще бъде известна като Goebel MMD GmbH, а клиентите на печатни машини на Müller Martini ще получат дългосрочна подкрепа и ще могат да се възползват от най-новите разработки на Goebel.

След като през 2014 г. спря производството на машини за уеб печат и трансформира бизнеса си в Maулбург в предлагането на услуги за инсталираните над 1000 печатни преси в цял свят, Müller Martini продава MM Druckmaschinen GmbH на Goebel Group. „В дългосрочен план, в лицето на Goebel намерихме стратегически позициониран партньор, предлагащ както услуги, така и нови машини“ – коментира изпълнителният директор на Müller Martini Бруно Мюлер.

Goebel Group се оказа предпочитаният кандидат на Müller Martini заради своята иновативна продуктова гама. „Споразумението с Müller Martini ни позволява да предоставяме услуги и резервни части на съществуващите клиенти на печатни машини в дългосрочен план, като същевременно им дава възможност да инвестират в най-новите технологии на Goebel.“ –  коментира главният оперативен директор на Goebel Group Феликс Берг.

Клиентите ще продължат да получават поддръжка на местно ниво от звената за продажби и обслужване на Müller Martini. По отношение на продажбата на нови машини, модернизации, разширения, резервни части и сервиз тези подразделения ще бъдат подпомагани от дългосрочно наети служители в Маулбург от Goebel MMD GmbH.

Съгласно споразумението в бъдеще Müller Martini ще бъде изключителен посредник при продажбата на печатарски преси Goebel в областта на опаковките и защитения печат, като същевременно ще продължи да предлага сервизно обслужване и да предоставя резервни части, оказвайки най-добрата възможна подкрепа на своите клиенти.

Повече информация за Goebel MMD GmbH: „ДИШКОВ Трейдинг“ ЕООД

***

Müller Martini
Създадената през 1946 г. семейна компания със седалище Зофинген (Швейцария), с около 1200 служители в цял свят, участва в разработването и производството на решения за индустриални системи за довършителни работи.
www.mullermartini.com

Goebel
Основаната в далечната 1851 г. семейна компания Goebel, със седалище в Баар (Швейцария), с клонове и филиали в Ешенбах (Швейцария) и в германските градове Дармщат и Маулбург, е сред водещите компании в света в областта на печата на опаковки (офсетовия уеб печат) и защитения печат (интаглио, офсетов и хибриден печат).
www.goebel-capital.com

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар