Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Gallus Innovation Days 2018

  •  
  •  

Преди две години повече от 800 посетители от всички краища на света дойдоха в Санкт Гален (Швейцария), за да присъстват на първото издание на Дни на иновациите на Gallus. Тазгодишното – второ издание на събитието, е с фокус върху промените, наложени от дигитализацията върху бизнеса с етикети. Съвместно с Heidelberg в дните от 26 до 28 юни специалисти от Gallus ще покажат ефективни решения в полза на управлението на печатното производство в ситуацията на новата индустриална парадигма.

В полза на дигиталния печат
Новата система за цифров печат на етикети – Gallus Smartfire, е достъпна алтернатива за решените да се възползват от възможностите на цифровия печат и като такава впечатлява със своята лекота на работа и управление. И което е по-важно: предназначеният за печат на променливи данни Gallus Smartfire не би затруднил средните специалисти от сферата на предпечатната подготовка, което го прави бързо адаптивен в условията на реалното производство.

Иновации при печата на етикети
На Gallus Innovation Days 2018 за първи път ще бъде демонстриран новият Gallus Labelmaster Advanced с автоматично управление на регистъра.

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар