Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

COPI'S 2016

  •  

След по-малко от два месеца, от 5 до 7 октомври 2016 г., в Интер Експо Център – София, ще се проведе петото издание на изложението за печатни и рекламни комуникации – COPI'S (Communication, art, print, image, sign). Официални партньори на събитието са Българска асоциация за съвременна графика и печат /БАСГП/, Sourcing.bg и Полиграфия инфо. 

В качеството си на информационна платформа за споделяне на най-новите технологични достижения в печатната и рекламна индустрия ежегодно изложението привлича вниманието на специалисти в областта на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама от страните в Югоизточна Европа.

За тазгодишното издание на COPI'S организаторите от Интер Експо Център са подготвили много изненади. Посетителите ще могат да видят демонстрации на дигитален и сублимационен печат, да се запознаят с практическото приложение на новите технологии в издателския бизнес, с особеностите на маркетинговия микс, да се включат в събитията от съпътстващата програма на изложението.

Специално внимание ще бъде отделено на инициативите, насочени към устойчивото развитие на компаниите. Ще бъдат представени и тенденциите при графичния и пространствен дизайн, цифровия широко- и тесноформатен печат, 3D печата, полиграфическите материали и консумативи, софтуера за печат и управление, рекламното обслужване, рекламната фотография, мултимедийните системи, визуалните комуникации и др.

Посетителите ще имат възможност да участват в специално организираната конференция с фокус върху сублимационния печат върху текстил. В рамките на тридневното събитие ще се състоят и поредица професионални семинари, демонстрации и уъркшопове. Няма да липсват и традиционните за изложението фото- и интерактивни изложби.

Подробности за събитието можете да намерите на: www.copi-s.com/bg

 
31.08.2016 18.02ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Изложби


Таг :

Изложения, Актуално, Браншова информация, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар