Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Три месеца до триото В2В Euroexpo Fairs

След тригодишно отсъствие Print & Sign се завръща на сцената на Romexpo в компанията на Textil Technology Show и Corporate Gifts Show. Трите В2В изложения, които ще се състоят в дните от 4 до 7 октомври т.г. в Букурещ, ще предложат на ключови играчи от печатната, текстилната и рекламната индустрия микс от решения за рестартиране на бизнеса.

Print & Sign

Фокус на 16-то издание на Print & Sign ще са успехите на румънската графична индустрия в дигиталния, офсетовия, широкоформатния печат, индустрия 4.0, цифровизацията. Независимо дали ст. въпр. за софтуер, материали и оборудване, за индустриален или персонализиран печат на бутикови серии рекламни материали, печат на дисплеи, POS материали, текстил и интериорен дизайн, производителите на полиграфическа продукция и крайните потребители ще могат да се запознаят с новостите в печатната индустрия и да се ориентират в света на Textil Technology и Corporate Gifts.

Textil Technology Show

Изложението Textil Technology Show е мястото, където специалистите от текстилната индустрия в Югоизточна Европа могат да сверят часовниците си по отношение на най-новите технологии и оборудване за обработка на текстил, да обменят опит и да създадат успешни партньорства. В дните от 4 до 7 октомври избралите да бъдат част от събитието ще могат да видят демонстрациите на живо с машини за предене, навиване, избелване, боядисване, тъкане, плетене, бродиране, производство на синтетични влакна, сито- и дигитален печат на текстил и да се ориентират в тенденциите в сектора.

Corporate Gifts Show

Изложението с фокус върху рекламата ще предложи ноу-хау и специфични решения за всички сектори на индустрията. Производители, дистрибутори и вносители на промо продукти (декорация, сувенири, продукти за ежедневието, подаръци, играчки и т.н.) от Румъния и съседните страни, избрали да са част от Corporate Gifts Show, ще могат да се възползват от синергичния ефект на другите две изложения и да разширят/обновят своята клиентска база.

Повече информация на: https://events.printsign.ro

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар