Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Триото Christmasworld, Creativeworld, Paperworld остава най-верният компас за иновациите в сектора за сезона 2020/2021

Paperworld

С над 1591 изложители от 69 държави най-големият международен панаир за канцеларски материали и офис консумативи отново доказа ролята си на водеща платформа за сектора. Доказaха го и участниците в Paperworld от ранга на Navigator[1]. Тази година във Франкфурт португалската компания подчерта ангажираността си към природата, представяйки гамата офис хартии „Discovery“ – по-тънка, по-лека, с по-малко количество дървесина на тон хартия, и не на последно място с отлични показатели за печат.

Не по-малък интерес предизвикаха гарантиращите отлично качество на цветния печат гами „Inacopia“ и „Elite“ и подходящата за ежедневна работа гама „Office“.

 

Creativeworld

Подобаващо за творческия сектор, набиращото скорост изложение продължава да пише своята история със собствен почерк, привличайки нови целеви групи участници. Може би затова и журито на Creativeworld Academy беше затруднено в избора на най-достойните претенденти за тазгодишните награди Creative Impulse.

За първи път в 15-годишната история на конкурса бяха включени две нови категории – „Креативен продукт на годината“ и „Устойчив продукт“.

Първо място в категория „Креативен продукт на годината“ грабна книжката за оцветяване (за многократна употреба) „Cities of Wonders“ на Le Petit Bleu.

В категория „Креативен комплект (инструменти) на годината“ журито отличи с първа награда подходящия за първоначално изучаване на техниката на печат продукт на Gelli Arts – „Gelli Arts Printmaking Starter Kit“.

Най-атрактивна (с първо място) в категория „Креативна книга на годината“ се оказа предназначената за младите любители на природата книжка „We’re saving the bees, hedgehogs and beetles!“ („Спасяваме пчелите, таралежите и бръмбарите!“).

С първа награда в категория „Артистичен продукт на годината“ бяха отличени подходящите за създаването на собствена гама цветове комплекти акварелни и маслени бои „Kremer Pigments Watercolour and Oil Paint Sets“ на Kremer Pigmente.

Специалната награда в категория „Устойчив продукт“ бе присъдена на лампите от дървени ламели на Rayher Hobby.

 

Christmasworld

Повече от 1080 изложители от 45 държави зарадваха посетителите на Christmasworld с уникален спектър от нови празнични и сезонни декорации за дома, офиса, търговските и SPA центрове и хотели, Коледните и други празнични базари... За поредна година организаторите от Messe Frankfurt предложиха на гостите богата съпътстваща програма от ориентирано към бъдещето тренд шоу, поредица специални изложби, семинари и лекции от водещи експерти в сектора от ранга на Анета Палмисано от Stilbüro bora.herke.palmisano. И за пореден път панаирът доказа, че остава подвластен на емоциите, създавайки завидна симбиоза между модерния „онлайн“ и традиционния „офлайн“ начин на живот.

Всъщност коя друга форма на общуване има потенциала на офлайн пазаруването да обединява на емоционално ниво, създавайки неподправена близост и подобаваща обстановка в навечерието на всеки един празник навсякъде по света?!

[1] Компанията произвежда целулоза и хартия, използвайки специално засадени за целта гори. Всяка година разсадниците на Navigator, които са и най-големите в Европа, дават живот на над 12 млн. дървета и храсти от 135 различни вида. Групата, която има собствен Институт за изследване на горите, произвежда годишно 2,5 TWh електроенергия от биомаса и е сред първите пет компании в света, отличени за високи резултати в борбата срещу изменението на климата.

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар