Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

С Prinova произвеждате ефективно (ултра) къси тиражи

Prinova, която Müller Martini представи в онлайн-демонстрация (през Skype) на състоялия се на 3 ноември т.г. виртуален Ден на отворените врати, е на пазара от тази есен. С иновативния индивидуален подавач новата влагащо-шиеща машина е идеалното решение за малки тиражи с най-добро съотношение цена/производителност в средния клас.

Müller Martini са преработили цялата станция за подаване: Prinova, която работи със скорост 9000 такта в час, има отделни подавачи със серво задвижване. Машината е в състояние да побере до 14 индивидуални подавача за коли, които могат да се накланят назад, предоставяйки възможност за ръчно полагане на специални коли върху събирателната верига. Благодарение на ергономичната височина на зареждане повдигачите са лесни за управление и могат да се използват за няколко приложения като например ръчно подаване или определяне оптималната височина за колите.

Освен че включва редица доказани технологични характеристики от „големия си брат“ Primera, Prinova може да бъде управлявана и централно. Новият потребителски интерфейс на машината включва базиран на „Connex“ дисплей и иновативна оперативна концепция, които повишават удобството на оператора и съкращават процесите за настройка и производство.

Със своето добро съотношение цена/производителност Prinova е идеалната влагащо-шиеща машина за печатници, които работят с конвенционални методи на печат и са активни в дигиталния печат или планират скоро да го въведат. Това е така, защото като система, готова за цифров режим, машината е подготвена за дигитална трансформация и може да бъде адаптирана за обработката на поръчки за дигитален печат. С Prinova полиграфическият бизнес е подготвен да се справи с новите предизвикателства на бъдещето, което е гарант и за сигурността на инвестицията.

В допълнение към технологията за управление на движението, позволяваща по-бърза настройка, Prinova включва и новата система от камери Asir Pro. Разработената от Müller Martini иновативна система разпознава и сравнява отделните печатни коли и/или изображения, използвайки 1D/2D код, което на практика изключва грешки в крайните продукти.

 

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар