Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Световно признание за „Демакс Холограми“

С проекта си „Египетска фантазия“ с нанооптичен дифракционен елемент „Демакс Холограми“ стана победител в две от най-престижните (от общо пет) категории – „Най-иновативна холографска технология за защита на документи и търговски марки“ и „Най-добра защитна холограма“, на тазгодишните награди на Международната асоциация на производителите на холограми IHMA.

По традиция вече 23 години Асоциацията присъжда своите награди на фирмите, отличили се в бранша с иновативни или икономически добре позиционирани на пазара холограмни продукти. И тъй като наистина става въпрос за иновации, те трябва да са създадени не по-късно от една календарна година преди обявяването на номинациите и да не са пускани в производство.

Условията на конкурса са пряко доказателство, че от изобретяването на холографията от унгарския учен Денис Габор през 1947 г. досега науката нито за миг не е спирала на едно място.

Пример за това е и „Демакс Холограми“. „Имаме сериозни амбиции в областта на документите. Имаме и няколко нови патента. Вече имаме сключени договори с козметични и фармацевтични компании. В момента работим по 5–6 големи проекта, които изискват много енергия и перфектна организация... Покрай всичките тези задачи не спираме да създаваме наши собствени машини“ – в интервю за сп. полиграфия в началото на 2016 г. заяви изпълнителният директор на компанията Валентин Моновски.

Припомняме, че в края на миналата година „Демакс Холограми“ получи наградата на ICAP България „True Leaders“. Отново през 2015 г. заедно с още две студиа (английско и японско) студиото на компанията оглавяваше класацията на IHMA за най-добър производител на матрици в света.

Честито отличие на „Демакс Холограми“!

Интервюто с Валентин Моновски можете да прочетете в бр. 1/2016 г. на списанието.

 
08.12.2016 13.45ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Събития, Новини, Конкурси, Актуално, Печатни технологии

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар