Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Преди COPIS 2018

  •  
  •  
  •  
  •  

Широкоформатният дигитален печат върху текстил продължава да бъде основен акцент и на COPIS 2018. Седмото издание на изложението, което ще се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център, ще изненада своите гости с изключителна програма.

В рамките на COPIS 2018 ще се състои и първото издание на изложението за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо.

Във фокуса на обектива – новите електронни ценови стикери [1]

Може би сте забелязали досадните грешки, допускани при изписването на името или цената на продукта върху рекламните стикери?

Скоро тези проблеми и свързаните с тях разходи ще останат в историята заради навлизането на технологиите в света на рекламата с промоционални продукти. Възможността първи да се запознаят с предимствата на технологията за електронна ценова комуникация на ESL – troniTag, чрез представителя им у нас – ВКФ Ренцел България Продакшън, ще имат гостите и посетителите на COPIS 2018.

ESL – troniTag е решението за ценово представяне, обозначения върху сгради, рафтово пространство и производствени процеси. Заедно с него ще бъдат показани и последните тенденции при брандираните имиджови и комбинирани дисплеи.

Принтерите завладяват текстилната индустрия

В потвърждение на тази тенденция на COPIS 2018 ще бъдат демонстрирани продукти, създаващи нови възможности за рекламната индустрия и развитието на бизнеса като принтера за директен печат D Gen Teleios Hexa (представител Тотем Груп), подходящият за печат върху банери, фолиа, текстил, канаваца и тапети – HP Latex 375 (представител Мираж Груп) с OMAS система за прецизно позициониране на печатащите глави и проследяване хода на медията при двустранен печат, DTG принтерите на RICOH – Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100, за директен дигитален печат с висока резолюция върху текстил (100% памук и памук-полиестер).

Широкоформатният дигитален печат

Стартиращите фирми и компаниите, решени да разширят производството си в сферата на широкоформатния печат, ще намерят практичен избор за работа върху фолио, винил, хартия, беклит, филми, канава и текстил в лицето на HP LATEX 335 Print & Cut (представител ТЕПЕДЕ – България).

Оптимални решения за бизнеса ще представи и Кантек. На щанда на фирмата ще бъдат демонстрирани производствени системи на CANON и Ricoh. Коника Минолта Бизнес Солюшънс – България ще представи решението MGI Jetvarnish 3D Evo за обогатяване на печатните изделия с частичен и обемен лак, и високопроизводителния модел за цифров цветен печат Accurio PRESS C6100.

 


[1] Електронните ценови етикети са приложими за информация и маркировка. Дизайнът им, заедно с всички данни се изработва бързо и лесно, а въвеждането му на етикета става с няколко клика на мишката чрез безжична мрежа.

 

 

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар