Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия 6/2017

Честита 2018 година, скъпи читатели!

В брой 6/2017 на сп. полиграфия ще научите какви са ползите от пакета ProServ 360° на manroland и как изглежда настъпващата 2018-та през призмата на две поколения от добре познатата на всички в бранша фамилна фирма ГЕД ООД.

Ще научите подробности и за социалната политика на „Обертюр Фидюсиер“ АД и как дружеството решава в своя полза проблема с липсата на кадри.

Чрез „Интерграфик сървиз“ ООД на страниците на полиграфия представяме AMS Spectral UV и машините на RMGT.

В рубриката „Моята първа книга“ с помощта на Красимир Заранков правим актуален преглед на технологичните решения за облагородяване на кориците на книги.

В броя припомняме предимствата на инвестициите в оборудване на Müller Martini и Heidelberg и поглеждаме назад към Sign Istanbul 2017.

С художниците Капка Кънева и Мария Налбантова ви връщаме към първите поп-ъп книги и говорим за тяхното настояще.

Провокирани от организираната от СПИБ през октомври 2017 г. дискусия по проблема за кадрите в полиграфията, започваме нова рубрика „Тема с продължение“. Първият ни „гост“ в нея е колегата Атанас Джажев, списвал полиграфия в периода 2009–2012 г.

Като продължение на статията на Живко Станкулов (бр. 5/2017) за глаголицата, кирилицата и гражданския шрифт и защото вярваме, че миналото е отправна точка за бъдещето, в броя припомняме стари истини за шрифта.

Припомняме и опитите на Левски за организиране на печатница в България. Връщаме се към една октомврийска изложба на любимия на няколко поколения българи художник Любен Зидаров и правим преглед на новините от последните дни на годината.

В частта ProPACK с Георги Георгиев (редактор на ProPACK в периода 2009–2010 г.) припомняме историята на първите фабрики за козметични продукти у нас. Спираме вниманието ви на създадената от сливането на Reno De Medici, Cascades La Rochette и Careo – RDM (Reno De Medici), и поставяме акцент върху ползите от моделите за изследване на потребителските нагласи.

Очаквайте ни отново в началото на март с обзор на събитията в бранша през изминалата 2017-та и с прогнози за настоящата 2018-та година.

Шести брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в първото десетдневие на месец януари 2018 година.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
тел.: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
тел.: 088 517 1737

 
08.01.2018 11.31ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Актуално, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар