Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия 5/2017

Брой 5/2017 г. на сп. полиграфия поставя акцент върху темата за кадрите в полиграфията. Това е и основната причина тя да присъства в три от рубриките ни – „Съюзен живот“, „Бизнес развитие“ и „Нашето интервю“.

В броя отбелязваме четиригодишната успешна дейност на „Обертюр Фидюсиер“ и ви запознаваме с две от предложенията на Konika Minolta в областта на индустриалния печат.

В рубриката „Специален гост“ с инж. Мая Георгиева от „Дунав прес“ отговаряме на въпроса защо е важна геометрията на анилоксовия цилиндър.

През призмата на няколко събития припомняме ползите от решенията на Muller Martini и Heidelber, спираме вниманието ви върху новите рекорди на Manroland 700 EVOLUTION и представяме предимствата на ORTHOTEC CFT3536.

От страниците на броя отправяме поглед към предстоящите Paperworld, Creativeworld, Christmasworld и Floradecora и ви връщаме към няколко минали изложения – World Publishing Expo & Digital Content Expo и Printtek 2017.

Не забравяме и две ключови събития на НПГПФ и УниБИТ.

Подвластни на темата за образованието и писмеността, с любезното съдействие на д-р Живко Станкулов обръщаме внимание на малко известни исторически факти, свързани с появата на глаголицата, кирилицата и гражданския шрифт, и уточняваме терминологията в сферата на шрифтовете.

В частта ProPACK актуализираме информацията за дейността на турския завод „Муратли картон“ и ви запознаваме със стратегията на MULTIVAC за развитие на българския пазар.

В раздела ще намерите информация за разработения от Ghent Workgroup стандарт ISO 19593-1, с който лесно ще можете да стандартизирате печата на опаковки и етикети. Ще намерите и рецептата за успех на инж. Мария Жекова от „Ате Пласт“, както и мнението ѝ по въпроси, касаещи организацията и управлението на бизнеса.

В качеството си на информационен партньор на международния конкурс ПродЭкстраПак-2018 в броя отправяме покана за участие към българските фирми – производители на опаковки и етикети, дизайнерски студиа, фрийлансъри и др.

Очаквайте ни отново в навечерието на Нова година с анализи, коментари и новини за най-интересните моменти и събития от света на полиграфията.

Пети брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в последното десетдневие на месец ноември 2017 година.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
тел.: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
тел.: 088 517 1737

 
24.11.2017 13.27ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Браншова информация, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар