Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия 2/2016

Скъпи читатели,

Месец преди drupa от страниците на бр. 2/2016 на сп. полиграфия с раздел ProPACK отправяме поглед към решенията, с които лидерите в областта на офсетовия и дигитален печат ще зарадват посетителите на тазгодишния панаир в Дюселдорф. Кои от продуктите ще се окажат най-големите изненади на изложението и какви ще са водещите тенденции по отношение на оборудването, консумативите, софтуера и хардуера за печат, можете да се информирате в броя.

По традиция по това време на годината правим преглед на печатарската индустрия в България за изминалия период (1 януари – 31 декември 2015 г.). Поглеждаме и към световните пазари на хартия във времето до 2030 г.

В рубриката Съюзен живот припомняме постиженията на СПИБ в качеството му на една от най-успешните браншови структури в страната. С новоизбрания председател на Съюза инж. Красимир Илиев разговаряме за приоритетите и инициативите на организацията до края на годината.

В броя отбелязваме един специален юбилей – този на дългогодишния издател и главен редактор на сп. полиграфия Васил Василев. Правим го с помощта на колеги от бранша, посветили живота си на магията на печатарското изкуство.

Печатарското изкуство и особената му симбиоза с едни от най-популярните произведения на изобразителното изкуство е и обект на темата, която разглежда гл. ас. д-р Красимира Друмева.

Какво се случва, когато работата е любов, и колко големи са отговорностите на хората от издателския бизнес, ще научите от разговора ни с нашия специален гост – управителя на издателства „Ентусиаст“ и „Апостроф“ д-р Виктория Бисерова.

Повлияни от пролетта, в броя поставяме акцент върху опаковките от стъкло не толкова за да припомним безспорните му качества като материал, колкото да покажем цветната страна на живота.

Спираме вниманието ви и върху предимствата на новите продукти на Canon – серията мастиленоструйни принтери imagePROGRAF PRO.

В частта ProPACK ще научите какви са предимствата на новото поколение картон с функционална бариера на Mayr-Melnhof Karton и защо той е предпочитан за екологично и безопасно опаковане на хранителни продукти.

Как се печели инвестиция на зелено и възможен ли е ренесансът на българското машиностроене у нас? Отговор на тези и други въпроси дава управителят на Мултивак България – Ивайло Димитров.

Финално за проекта Нутрилаб разговаряме с проф. Стефан Стефанов от УХТ, Пловдив. В интервюто ни с него ще научите има ли определена възраст, в която човек става активен потребител, и какво трябва да знае всеки от нас, за да е максимално полезен за своето здраве.

Както винаги, в броя ще намерите и стандартните новини за бранша и свързаните с него отрасли.

Втори брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас след Великденските празници, в първите дни на месец май 2016 година.

Очаквайте бр. 3/2016 в края на юни с горещи новини от събитие номер едно в света на полиграфията – drupa.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
мобилен: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
мобилен: 088 517 1737

 
27.04.2016 17.26ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар