Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Печатът задава модата при опаковките – на COPIS 2019

Мастър клас и провокиращата FABRIC IS COOL са сред съпътстващите събития на бизнес-форума от 25 до 27 септември в Интер Експо Център

Един месец остава до началото на единственото изложение у нас, посветено на печатните и рекламни комуникации – COPIS 2019. Браншовият B2B форум, от 25 до 27 септември, ще създаде бизнес обстановка без аналог у нас. Осмото издание ще заеме три зали на Интер Експо Център и над 8000 кв.м. изложбена площ. Директно участие ще вземат фирми от България, Китай, Румъния, Полша, Италия и Унгария. „Регистрациите за посещение вече са отворени“, коментират организаторите.

Мастър клас и FABRIC IS COOL сред съпътстващите събития

Ще бъдем свидетели на различна съпътстваща програма. Вниманието приковава FABRIC IS COOL – CHRISTMAS Fabric Backlit AD Challenge. Събитието ще събере специалисти около създаването на backlit печатна рекламна кампания – маркетолози, криейтив директори, дизайнери, копирайтъри, печатари и продуценти. Те ще развиват познанията и уменията си. Заедно ще създадат кампания за един от най-натоварените рекламни периоди – Коледа. Към маркетинг и outdoor специалисти, професионалистите в рекламата и PR, дизайнери, артисти, фотографи е насочен мастър класът с проф. Христо Кафтанджиев, с основна тема „Визуални маркетингови комуникации – принт дизайн и опаковки“.

 „Негово Величество“ – Печатът

На COPIS 2019 ще бъдем свидетели на тенденциите и теченията, чертаещи бъдещето в печата. HP Latex 335 Print & Cut – широкоформатната система за едновременен печат и рязане по контур, ще представи ТЕПЕДЕ-България, заедно с най-новия професионален фотопринтер от НР с вграден спектрофотометър. Вниманието провокира DTG принтер RICOH Ri 1000 на Микро АСУ за директен печат върху текстил. Компанията акцентира и на латексови принтери RICOH Pro L5130/L5160 за комерсиална и информационна графика, реклама, декорация; резолюцията на разпечатките е до 1200x1200 dpi.

За нуждите на дигиталния сублимационен печат върху текстил Мираж Груп изтъква качествата на HP Stitch S300/500 принтер - 64-инчова машина за потребители с високи изисквания. Възможности за сублимационен печат за рекламни продукти и на ролка, разкрой и готови изделия, ще предложи Хермес. Способностите на X-FM34 – машина за топъл трансфер с четири вала, ще разкрие DEDAL COMPANY. Машината създава условия за качествена изработка и индивидуализиран продукт при дебелина на фолиото 75-250 микрона и скорост на работа 300мм/мин.

Креативността и опаковката

Приложими във фармацевтичната, хранително-вкусовата, текстилната и много други индустрии, са висококачествените опаковъчни GC2 и крафтови картони, представени от Алдекс Инк. С наситените си и пастелни цветове ще изпъкват цветните хартии и картони на Favini, представени от Фистокомерс. С висококачествени и екологични изделия на FABRIANO и FEDRIGONI вниманието приковава DIRECTA, сред чиито предложения са бял и кремав офсет, гладки цветни, перлени и релефни хартии и картони.

COPIS 2019 ще се проведе паралелно с изложение ТМТ Експо, посветено на текстилната индустрия. Повече информация ще откриете на www.copi-s.com. Своята регистрация за свободен достъп можете да направите ТУК.

 
26.08.2019 15.16ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Изложения, Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар