Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Печатница Сира ООД с инвестиция в MPS EF печатна преса

За да разшири своя капацитет за флексопечат и да предостави възможност за печат на пластмасови wraparound етикети, великотърновската печатница Сира ООД инвестира в MPS EF печатна преса, работеща с различни субстрати.

Оборудваната с 6 UV печатни станции флексопреса включва функция за студено ламиниране, автоматичен регистър, станция за щанцоване и APC пакет, както и серво-задвижване, видеонаблюдение, обработка в коронен разряд и печатни ръкави на всяка печатна станция за монтаж и демонтаж на печатните цилиндри.

 „Със своята нова флексопреса MPS EF 340 Сира ООД може да контролира широка гама субстрати, като същевременно спазва високите изисквания за качество на печата и контрол на регистъра“, споделят от MPS.

Стартирала първоначално като печатница за листов офсетов печат, преди осем години Сира навлезе в тесния уеб пазар, добавяйки към своята дейност флексопечата, за да разшири пазарния си дял и да се превърне в по-гъвкав доставчик на етикети и други продукти.

Днес Сира предлага листов офсетов, цифров и флексопечат, както и дизайн, предпечат и довършителна обработка (UV лакиране, горещо ламиниране, релеф, щанцоване, ламиниране и подвързване). Понастоящем печатницата произвежда големи обеми самозалепващи етикети за консерви, вакуумни опаковки и бутилки за нуждите на хранително-вкусовата промишленост у нас и в чужбина (Германия, Франция и Чехия). Печата и рекламни материали, картонени кутии, книги, списания, каталози и плакати. Във връзка с безопасността на опакованите продукти от Сира обмислят производството на етикети с ниска миграция на мастила.

Процесът по продажбата и фабричното приемане на MPS EF 340 беше подпомогнат от компанията ISM – представител на холандския производител на печатни преси MPS в Централна и Източна Европа.

Техническият директор на Сира ООД Стефан Василев е убеден, че новата печатна преса MPS EF 340 с APC ще позволи на фирмата да навлезе в нов сектор на пазара и че направената инвестиция ще разшири възможността за висококачествен печат върху различни субстрати.

„Нашите оператори са висококвалифицирани, а фабричните тестове доказаха, че флексопресата MPS EF 340 е изключително лесна за експлоатация. Очакваме нашата нова печатна преса да заработи на пълни обороти в съвсем скоро време.“, споделя г-н Василев и допълва: „Нашите клиенти ще бъдат впечатлени от качеството на печат, набор от възможности и по-кратки срокове.“

 
06.03.2015 11.32ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Печатно оборудване, Актуално, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар