Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Персонализацията като мегатренд

  •  

От 14 до 16 ноември на щанда си (372) на InPrint 2017 в Мюнхен Heidelberger Druckmaschinen AG ще представи решения за цифров печат за автомобилния сектор. Посредством тях доставчиците от сектора ще могат да предложат на своите клиенти атрактивни персонализирани продукти, базирани на дигиталния печат.

Демонстрирайки възможностите за отпечатване на отделни части – от декоративни детайли на скоростомера, тапицерията, мултимедийния интерфейс и др. до вентилационни дюзи и алуминиеви джанти, компанията ще покаже възможностите на системата за печат Heidelberg Omnifire 250 4D.

„На InPrint 2017 се представяме като доставчик на технологии за производство на персонализирани продукти за ежедневието, използвайки за пример частите на автомобила. Ръстът на дигиталния печат в сегмент 4D за интегриране в промишлени процеси отваря пред нас нови възможности за растеж. Ние имаме опита и технологиите, за да проектираме персонализирания свят и да подкрепим клиенти от широк спектър индустрии при реализацията на техните цифрови бизнес модели“ – коментира д-р Улрих Херман, член на борда и оглавяващ директор за сектор „Дигитален печат“ в Heidelberger Druckmaschinen AG.

Преимуществата на 4D печата с Heidelberg Omnifire 250:

  • дигитализиран е от проектния етап до самия финал;
  • може да бъде конфигуриран съобразно индивидуалните изисквания на клиента;
  • цялостният дизайн може да бъде видян през приложението на таблета и след уточняване на цвета и тактилните ефекти – оптимизиран за печат с 4D решенията на Heidelberg.

От началото на октомври позиционираният в Тюбинген автомобилен доставчик Ritzi Lackiertechnik GmbH използва Heidelberg Omnifire 1000 за довършването на висококачествени компоненти като рамки за скоростомери, табла за управление и промишлени продукти за производители от различни сфери на икономиката.

„Колата на бъдещето е свързана в мрежа и по-приспособена към клиента във всяко отношение... Прекарахме много време в търсене на решение, което да ни позволи да изпълним по-ефективно изискванията на клиентите ни за декорация по поръчка“ – коментира Гюнтер Рици от Ritzi Lackiertechnik и допълва, че в лицето на Heidelberg компанията е открила партньора, който е предоставил търсеното решение, а именно – високотехнологичната Omnifire 1000.

С Heidelberg Omnifire 1000 и 250 могат да бъдат отпечатани и декорирани предмети от ежедневието, изработени от различни материали и с различна форма (топки, бутилки, хокейни стикове, части и аксесоари за автомобилната индустрия, самолето- и корабостроенето и т.н.). Практически системите могат да бъдат интегрирани във всяко цифрово производство.

Припомняме, че за първи път технологията беше представена на InPrint 2015 в Мюнхен. Оттогава производителят не спира да я усъвършенства с цел максималната ѝ ефективност съобразно целите на индустриалния печат.

По информация на Heidelberg

 
26.10.2017 15.42ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Изложения, Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар