Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте юбилейния брой 3/19 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В юбилейния брой 3/19 на сп. полиграфия сме подготвили за вас микс от теми с фокус върху печатната индустрия такава, каквато е – здраво стъпила на опита и традициите и в същото време цветна, завладяваща, променяща се, устремена към бъдещето.

Именно тази страна на бранша сме се опитали да представим, „разказвайки“ Вашите истории с изразните средства на добре познатото Ви „черно изкуство“.

Подвластен на магията на същото това изкуство, преди 70 години Марин Василев пише първите страници от историята на списанието. В духа на семейната традиция, през 1980-та неговият син Васил Василев възражда списанието, поставяйки основите на третото му и най-успешно издание, превърнало се във фактор за реализирането на значими за бранша инициативи като създаването на Съюз на българската печатарска индустрия, организирането на Кръгла маса по проблемите на образованието и на специализираното полиграфическо изложение „ПринтКом“, учредяването на годишните награди „Печатар на годината“ и „Търговец на годината“.

Списанието, чийто издател от 2005 г. е Валентин Цолов, има нелеката задача да докаже, че е достоен продължител на институцията полиграфия. Мисия, която с общите усилия на екипа на „Принт енд Пъблишинг“, реализирал проекта полиграфия 3/19, вярвам сме успели да изпълним.

Частта ProPACK е изцяло ретроспективна, а избраните моменти от статиите и интервютата в нея – нашият начин да благодарим на авторите, голяма част от които са и приятели на сп. полиграфия, за възможността да бъдем полезни и интересни.

Ще се радваме, ако сме успели да постигнем този ефект и с другите теми в броя.

 

Юбилейният брой 3/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в последната седмица на месец юни, когато ще отбележим и 70-я рожден ден на списанието.

 
26.06.2019 17.50ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар