Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 5 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Както обикновено, сп. полиграфия ще ви отведе на обичайното, но винаги различно пътуване в света на полиграфията. В броя ще научите как разработената за Xerox PrimeLink® C9065/C9070 технология Adaptive CMYK Plus променя облика на индустриалния печат.

С фокус върху индустриалния печат е и интервюто ни с Артин Микаелян за предимствата на новото поколение хибридни UV LED широкоформатни принтери AccurioWide 160/200 на Konica Minolta.

Не пропускаме да ви запознаем и с едно от предпочитаните решения за печат на гъвкави етикети и опаковки – цифровата преса HP Indigo 20 000.

Бр. 5/19 гостува на Полиграфически комплекс и рекламна агенция „Полипрес“ в Габрово, за да научи подробности за инсталираната през юли т.г. Komori Lithrone GL-529. За нея (и не само) е разговорът ни с мениджъра на компанията Красимир Мирчев.

С акцент върху оборудването като ключов фактор за бизнес развитие в сферата на полиграфията е и редакционният ни материал за печатница „Алианс принт“.

Две от темите в броя – в статиите на Симеон Марков и Ивайло Дишков – проследяват тенденциите и движещите сили на европейския и световен книжен пазар.

Статията на проф. д-р Кристина Денчева-Върбанова от УниБИТ е насочена към бъдещите кандидат-студенти и техните потенциални работодатели.

Рубриката ни „Панаирен свят“ съдържа информация за изложителите и посетителите на предстоящите Paperworld, Creativeworld и Christmasworld.

В броя поставяме фокус върху дейността на две нови компании, чийто представител за българския пазар е „Интерграфик сървис“, и „ревизираме“ творчеството на художника Стефан Груев.

В ProPACK правим преглед на тясно свързания с опаковъчната промишленост пластмасов и каучуков пазар. С фокус върху опаковъчната индустрия, но от гледна точка на високите технологии, е и статията на гл.ас. д-р Александър Радославов. Статията на проф. дфн Христо Кафтанджиев интерпретира опаковките през призмата на комуникативните константи.

Брой 5/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в началото на второто десетдневие на месец ноември.

 
05.11.2019 15.16ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар