Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

НОВА ИНСТАЛАЦИЯ НА KOENIG & BAUER AG В ПЕЧАТНИЦА ЮРИЙ ГАГАРИН АД, ПЛОВДИВ

Чрез ОП „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 през месеците февруари и март 2019 г. в печатница „ЮРИЙ ГАГАРИН“ АД, гр. Пловдив беше доставена, инсталирана и пусната в експлоатация листова офсетова печатна машина RA106-8+LTTL FAPC ALV3, производство на Koenig & Bauer AG – Германия.

Комплектацията на машината включва: 8 бр. печатни секции, 2 бр. лакови кули – първа лакова кула за работа с дисперсионен лак и втора комбинирана за работа с дисперсионен и UV лак, и 2 бр. сушилни секции. Конфигурацията е предназначена за работа с конвенционални мастила и е повдигната с цел по-високи магазини в подавача и извеждането.

В оборудваната с последно поколение TouchTronic пулт за управление машина Koenig & Bauer AG са инкорпорирали редица технически и технологични иновации: изцяло нов алгоритъм на реакция на овлажняващата система, реализиран чрез двустепенно включване на водния апарат; подобрена мастилна система с увеличен диаметър на мастилните, разтривни темперирани валове за постигането на до 6% по-голям акумулиран обем мастило в мастилния апарат; двойно по-голям ход на разтривното движение на мастилните наносни валове за по-добра гаранция срещу шаблониране и ghosting.

Техническите и технологични иновации на машината осигурявят и нейните значителни предимства:

- постигане на еталонен цвят – до три пъти по-малко макулатура при стартиране на нова поръчка;

- бърз баланс вода-мастило и достигане на еталонен цвят до петия лист след произволно спиране на машината.

RA106-8+LTTL FAPC ALV3 е съоръжена с най-висока степен на автоматизация и е оборудвана със системите ErgoTronic ColorControl и ErgoTronic Lab за денситометричен и спектрофотометричен контрол с последваща автоматична корекция, и с ACR-камера за автоматичен пасер.

Екипът на „Доминов-Консуматив“ ЕООД, съвместно с екип на Koenig & Bauer AG – Германия, извършиха организацията по доставката, монтажа и пускането в експлоатация на машината, както и обучението на операторите.

 

 
30.04.2019 13.02ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар