Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Коника Минолта България и GRAPHCOM Гърция със съвместна инициатива в полза на графичната индустрия

MGI Demo Day @ SKAG International – 13 февруари 2020 г., Атина

На 13 февруари т.г. Коника Минолта – България, и GRAPHCOM – Гърция, събраха представители на компании от бранша и журналисти на демонстрация на инсталираната наскоро MGI JETvarnish 3D Evo в една от водещите гръцки печатници, лидер в производството на тетрадки, бележници, класьори, папки и др. – атинската SKAG International.

В часовете преди демонстрацията изпълнителният директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ – Елена Дречева, представи по-важните моменти от историята на Konica Minolta и обърна специално внимание на факта, че от доставчик на хардуер компанията разгръща потенциала си на доставчик на решения в полза на дигитализацията.

Търговският директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ – Драгомир Милушев, направи кратък преглед на продуктовото портфолио на компанията в сферата на индустриалния печат.

Kонстантинос Мексас от Департамента по продажби на водещия доставчик на медии и оборудване за дигитален печат – GRAPHCOM, проследи по-важните моменти от дейността на компанията и постави акцент върху ползотворното ѝ сътрудничество с утвърдени производители на технологични иновации в сектора.

Представителят на домакините – Тео Скагиас, финансов директор и трето поколение собственик на SKAG International, запозна гостите с историята на печатницата и визията за по-нататъшното ѝ развитие по пътя на партньорството и инвестициите в иновативно оборудване.

Участниците в събитието имаха възможност да разгледат производствената база на печатницата и да придобият преки впечатления за неограничения потенциал на иновативната MGI технология – MGI JETvarnish 3D Evo, в добавянето на стойност към печатната продукция чрез частично UV лакиране и фолиране.

По време на демонстрацията собственикът и управител на GRAPHCOM – Василис Антонопулос, отговори на въпросите на участниците и сподели опита си с JETVarnish 3D Evo.

Организаторите на събитието предложиха на своите гости още едно емоционално преживяване – вълнуваща разходка в историческия център на Атина с професионалния гид Жени Сиапера.

По-малко от два дни след тази инициатива и преди старта на конференцията Digital Workplace of the Future, на 19 февруари екип на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“, съвместно с Acta Verba КМ, ще покаже пред представители на специализираните медии у нас работното място на бъдещето. За първи път в България ще бъдат представени технологични иновации от световен мащаб – улесняващия управлението на IT инфраструктурата Workplace Hub, и позволяващото събиране и обработка на данни за анализ на потребителското поведение интелигентно видеонаблюдение с изкуствен интелект.

 
17.02.2020 10.15ч.
автор: Екатерина Николова
0Коментари
Категория:

Новини


Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар