Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Изложението SIGN Истанбул – мощен катализатор за развитие на сектора дигитален печат

SIGN Истанбул 2016 ще се проведе от 29 септември до 2 октомври в конгресния и изложбен център Tüyap Beylikduzu в турската столица. По време на тазгодишното изложение организаторите от IFO Fuarcılık ще посрещнат 400 изложители от 31 страни, много от които ще представят различни продуктови иновации.

„Пазарът на дигитален печат в момента надвишава 2 млрд. щатски долара годишно – заяви управляващият директор на IFO Fuarcılık Закария Айтемур в навечерието на събитието. – Този сектор е основният фокус на SIGN Истанбул, затова и изложението е най-големият панаир по рода си не само в Турция, но и в Евразия.“

В Турция този пазар, в съчетание с рекламната индустрия, която включва и външна реклама, има всички предпоставки да бъде оценен на внушителните 1 млрд. турски лири годишно. Очакванията на организаторите са, че освен ключови специалисти от бранша събитието ще привлече 21 500 посетители от 74 страни, както и че по време на панаира ще бъдат подписани търговски споразумения на стойност милиони турски лири.

Заради възможността да генерират нови търговски възможности Закария Айтемур определя много от технологичните иновации, които ще бъдат показани на SIGN Истанбул, като „локомотив за сектора“.

Новите продукти и решения в областта на цифровите технологии за печат, печат върху текстил, оборудване за реклама, материали и технологии за трансферен печат, мастила, LED и LED дисплеи и др. ще бъдат показани в 212 различни категории, обединени в 7 основни теми.

По данни на пресцентъра на база направените до момента онлайн регистрации 18-то издание на Международния панаир за реклама и дигитален печат SIGN Истанбул ще привлече рекорден брой професионални търговски посетители (производители на текстил и промишлена реклама, собственици и представители на рекламни агенции и копирни центрове, производители, вносители и търговци на машини и материали за печат и реклама, специалисти, учени).

За втори път в рамките на панаира ще бъде представен и разделът за триизмерни технологии на печат – 3D Printshow.

Повече информация за изложението можете да намерите на: www.signistanbul.com

 
28.09.2016 16.58ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Изложения, Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар