Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Ден преди COPI’S 2016

  •  

Ако интересите ви са в областта на печатната и рекламна индустрия, то в дните от 5-ти до 7-ми октомври най-подходящото място да сверите часовника си ще бъде най-голямото изложение за печатна и крос медийна реклама – COPI’S, в Интер Експо Център.

На COPI’S 2016 ще вземат участие повече от 100 български и чуждестранни фирми от Китай, Полша, Чехия, Словакия и Унгария. Същите ще представят продукти на други 350 световни бранда. Програмата на изложението включва над 10 тематични семинари, работилници и изложби. Във фокуса на събитието ще бъдат презентациите на стартъпа iGreet, на компанията за мобилна реклама WiFi.bg и на кампанията #UNLEASHPRINT на CANON.

iGreet и дигитализацията на физическия свят

От основаването си през лятото на миналата година българският стартъп iGreet разработва собствена технология за добавяне на реалност чрез внедряването на 2D и 3D дигитално съдържание в стандартни печатни носители (поздравителни картички, книги, поставки за чаши, ръчно изработени подаръци и сувенири). Скритите анимирани послания, които са и носители на немалко радостни емоции, могат да бъдат видени през мобилното приложение iGreet. Технологията ще бъде представена в първия ден на изложението – 5 октомври, в зала 4 на ИЕЦ от 11:30 ч.

WiFi рекламата – мост между офлайн и онлайн продажбите

Платформата WiFi.bg позволява бързото качване на реклами и тяхното лесно управление през Free WiFi връзката в различни обекти (ресторанти, хотели, търговски центрове и пр.). Подобната на GDN (Google Display Network) платформа е на разположение 24 часа в денонощието и позволява прецизното таргетиране в конкретен часови диапазон в един или повече обекти наведнъж. Целта на WiFi.bg е да създаде унифицирана рекламна среда, в която рекламодателите ще могат да достигат своите клиенти в точното време, конвертирайки по-добре от всеки друг канал. Платформата ще бъде представена на 5 октомври от 11:00 ч. в зала 4 на изложбения комплекс.

Кампанията #UNLEASHPRINT на CANON 

#UNLEASHPRINT има за цел да покаже начините за трансформация на печатните възможности и тенденции в бизнес перспективи. Презентацията на регионалния мениджър бизнес развитие и решения за професионален печат на CANON – Виктор Матей от Румъния, на тема: Unleash print and see the possibilities, е насочена към сектора широкоформатен печат и по-точно към новите техники и технологии и техните ползи за разширяване на портфолиото от услуги на фирмите в бранша. Кампанията #UNLEASHPRINT, която CANON представи преди няколко месеца на drupa 2016, е насочена към мениджърите на компаниите, търсещи пътища за развитие чрез инвестиции в нови, адекватни на тенденциите и динамиката на пазара технологии.

За втора поредна година гостите на COPI’S ще имат възможност да се докоснат до една от най-коментираните технологии за печат – 3D принтирането, посещавайки организираната от Smart Fab Lab работилница, в която ще се изработват 3D сувенири.

В следващите три дни стартира една нова инициатива – сайтът за подбор на персонал Dotbrain.eu организира тестове за оценка на най-добрите специалисти в областта на предпечата, акаунт мениджъри и технолози в бранша.

По време на изложението ще се състоят семинарите на „ЕнгВю Системс“ за smart drafting подходите при проектирането на опаковки и рекламни дисплеи от картон, велпапе и твърди картони, и на „Екстрапак“ за начините на продажба на промоционални продукти в ЕС.

По случай 120-годишнината от създаването на Националната художествена академия на COPI'S ще бъдат представени творби от областта на текстила, рекламния и индустриален дизайн, визуалните комуникации.

Гостите на ИЕЦ ще могат да видят и организираната с помощта на фондация „Четири лапи“ изложба (с макети в реален размер) на хартиени лъвове от рециклирана хартия, изработени от „Сфера Дизайн“. Същите ще бъдат предоставени за разпродажба на благотворителен търг. 

Входът за изложението е свободен, а работното му време е от 10:00 до 18:30 ч.

Повече за програмата на COPI’S: www.copi-s.com/bg

По информация на ИЕЦ

 

 
04.10.2016 17.41ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Изложения, Актуално, Браншова информация, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар