Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

В новата влагащо-шиеща машина Primera PRO тристранният нож е напълно автоматизиран

Месец след Prinova (с капацитет 9000 копия в час), този ноември Müller Martini пуска на пазара нова влагащо-шиеща машина Primera PRO. Един от акцентите на машината, която може да отпечата 14 000 копия за час, е нейният напълно преработен тристранен нож с променлива дебелина.

Тристранният нож на Primera PRO е напълно автоматизиран. Благодарение на усъвършенстваната технология за управление на движението и серво-задвижванията при необходимост от корекции всяка от форматните оси може да бъде индивидуално регулирана.

При това всички корекции може да бъдат запазени на централния контролен панел на Primera PRO (за прекъснати или повтарящи се поръчки) и извикани по всяко време. Настройките за формат, дебелина и центриране – включително и асиметрии, са напълно автоматизирани.

Ако ви е омръзнало да губите време за ръчни настройки на тристранния нож на вашата влагащо-шиеща машина, новата Primera PRO е точно за вас. Операторите на машината не трябва да настройват нищо на ръка – дори и новото интегрирано пълноформатно странично центриране за перфектна точност на обрязване на главата.

Автоматизацията намалява разходите

Иновацията при тристранния нож не е единствената, която откроява новата Primera PRO. Целевото разширяване на Motion Control – технологията за управление на движението на цялата машина, значително намалява времето за изработка на поръчките, увеличавайки рентабилността благодарение на бързите и безпогрешни процеси на настройки.

Оптимизираният производствен процес постига перфектно качество – още първият изведен продукт може да бъде продаден. В допълнение, независимото отделяне на събирателната верига, системите за шиене и отклоняващата система за продуктите с грешки отваря нови възможности за приложение, като например гъвкавата позиция на шиещите глави при промяна на формата. Заради голямото разнообразие от формати Primera PRO е идеалната влагащо-шиеща машина за обработка на широк спектър продукти както за къси, така и за по-големи тиражи.

Бързо обучение благодарение на ново взаимодействие

Изцяло преработената, още по-лесна за ползване концепция за работа на Primera PRO – интуитивно управление с локални контролни модули и голям сензорен екран с преработена визуализация – позволява отварянето на екрани в зависимост от контекста и стандартизирани насоки за оператора на машината. Новото взаимодействие е особено лесно за овладяване. Това от своя страна намалява нуждата от обучение, а с него и разходите, което е голямо предимство при честа смяна на персонала.

 

 
19.11.2020 13.34ч.
автор: Ивайло Дишков
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

От Европа и Света, Актуално, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар