Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Випуск 2022 на НПГПФ

В празничното утро на 11 май 2022 г. Националната гимназия по полиграфия и фотография събра учители, ученици и гости на вълнуващо тържество по случай връчване дипломите на зрелостниците от Випуск 2022.

В ролята на главни „виновници“ за празника влязоха момчетата и момичетата от XII-А, XIІ-Б, XII-В и XII-Г с класни ръководители Кирил Славчев, Сандра Блажева, Биляна Савова и Борис Новаков.

„В нашето училище устремът на младостта и поривът към знания са онази красива част, която свързва учители и ученици. А словото, предадено от учител на ученик, не се забравя, когато е споделено съпреживяване – заяви в приветствието си към зрелостниците директорът на гимназията д-р инж. Цветанка Апостолова. – По традиция на този празник към живота поема поредният випуск – 2022. Випуск, преминал през непознати допреди изпитания и оценил силата и смисъла и живото слово и общуването. Искрено се радваме, че можем да ги изпратим тържествено, да им кажем, че вярваме в тяхната образованост и целеустременост и заедно да изброим …8, 9, 10, 11, 12! Да им пожелаем на добър час, успех, много покорени върхове и сила да опазят ценностите, с които ги свързва училището.

На добър час, мирно небе и широки хоризонти на момчетата и момичетата от Випуск 2022 на НПГПФ и от екипа на редакцията на сп. полиграфия.

Снимки: инж. Стефан Славчев

 
12.05.2022 23.28ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Образование


Таг :

Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар