Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 1 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Започваме 2023 г. с умерена доза оптимизъм и с традиционната за първия брой на сп. полиграфия ретроспекция на изминалата календарна година.

От страниците на списанието поглеждаме към щанда на премиум партньора на Printing Expo Virtual Exhibition – Müller Martini, и тръгваме на околосветско пътешествие, за да научим подробности за хибридните решения на Mark Andy.

Тема на разговора ни с почетния председател на УС на СПИБ Петър Кънев е българският полиграфически бизнес. Тема на рубриката „Икономически барометър“ – свързаните с бранша предизвикателства в полето на високите технологии.

Интервюто ни със собственика и управител на „Арт Етърнал Принт“ Тодор Петков е пример за успешен семеен бизнес, базиран на инвестициите в дигитални технологии.

Наш специален гост е професионалистът в сферата на кросмедийното производство Ира Мелашчук.

В рубриката „Младите в изкуството“ представяме Красимир Даскалов.

От страниците на броя поглеждаме към предстоящия interpack 2023 и отговаряме на въпроса защо опаковките са най-голямото приложение на биопластмасите.

Статията на Недко Тагарев: „Интегрирана система за управление на киберсигурността (ИСУК)“ е своего рода пътеводител в помощ на бизнеса. Статията на Христо Кафтанджиев е на тема: „QR кодовете – връзката между реалността и виртуалността“.

Чрез Албена Спасова от страниците на бр. 1/23 поглеждаме към десетото юбилейно издание на Международното триенале на сценичния плакат – София.

Централна тема на раздела ProPACK са предизвикателствата и възможностите за развитие в сферата на опаковането. Тях интерпретираме през призмата на интервютата ни с директора на interpack, портфолио „Обработка и опаковане“ Томас Досе, и с управляващия директор на подразделение „Машини за преработка и опаковане на храни“ на VDMA Ричард Клеменс.

Разговорът ни с проф. Стефан Стефанов е откровен поглед към опаковъчната индустрия у нас. Статията на Иванка Добрева-Драгостинова е на тема: „Дългият път в развитието на опаковките“.

 

Брой 1/23 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас първите дни на месец април.

 
27.03.2023 17.35ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар