Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Предстои световната премиера на тристранния нож Granit на Müller Martini

За да отбележи 40-годишнината на Müller Martini Австрия, Müller Martini Източна Европа ще бъде домакин на Ден на отворените врати – на 20 март в Ранерсдорф, близо до Виена, Австрия.

Под мотото „Готови за бъдещите пазари“ ще бъде представено глобалното портфолио от услуги MMServices, както и новият Компетентен център за употребявани машини. И не само това – ще се състои и световната премиера на новия тристранен нож Granit.

От Müller Martini ще проведат демонстрации на живо, показващи гъвкавостта на напълно автоматизирания Granit, който впечатлява с постоянно високо качество на обрязването благодарение на иновативната технология SmartPress и независимо дали се използва в линия за книги с твърди, или с меки корици. Патентовата технология SmartPress осигурява нежен и контролиран натиск, при който се отстранява напълно въздухът, попаднал между страниците дори когато продуктът е обемист. Това означава, че книгата може да бъде обрязана перфектно, което е от ключово значение за постоянно високото качество на производството. Производствените тиражи могат да бъдат планирани и изпълнени ефективно с време за пренастройка от само три минути. Печатниците, произвеждащи книги, могат значително да увеличат производителността на по-стари линии, особено при къси тиражи, с осъществяването на разумна инвестиция.

Концепции за управление на жизнения цикъл

В допълнение към световната премиера на Granit Müller Martini ще представят и глобалното портфолио от услуги MMServices. „Портфолиото оптимизира оперативните и инвестиционни разходи, осигурява производителност, качество и добавена стойност, предоставя надеждна защита на инвестициите за производствените машини и увеличава рентабилността на машините“ – обяснява Роланд Хен, управляващ директор на Müller Martini Източна Европа и домакин на Деня на отворените врати. „Нашите специалисти ще представят подробни концепции за управление на машините през жизнения им цикъл“ – добавя той.

Тъй като в Ранерсдорф има нов Компетентен център за употребявани машини, посетителите на събитието ще могат да заимстват идеи за собствения си машинен парк и да се убедят лично как използвано оборудване се обновява професионално от Müller Martini. От обикновено почистване до пълно обновяване на машината – през целия процес можете да разчитате на експертните съвети на представителите на компанията.

По време на откриването на събитието Роланд Хен ще разясни подробно новата организация на Müller Martini Източна Европа. „Ще покажем, че Müller Martini е още по-надежден партньор за нашите клиенти в Австрия и Източна Европа.“

Повече информация: www.mullermartini.com

 
12.03.2014 14.51ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Печатни технологии, Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар