Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Повишено търсене на нови и употребявани машини

Инвестиционна сигурност за днес и утре

Дали е необходима нова инвестиция, за да получите висока производителност? От Müller Martini са доказали, че са надежден партньор не само когато става въпрос за нови машини, но също и за удължаване на жизнения цикъл на съществуващите.

В бързо променящите се пазарни изисквания въпросът за сигурността на инвестициите в момента е на преден план за полиграфическите предприятия. Те търсят решения, които са актуални не само днес, но и за в бъдеще, без значение дали става въпрос за избор на нова машина или използвано оборудване. Важното е производствените системи да отговарят на настоящите и бъдещи изисквания.

Високоавтоматизирани нови машини

Новите машини имат предимството да осигуряват по-ефективно производство, което прави възможно бързото и гъвкаво реагиране на изискванията на клиентите. Това позволява на полиграфическите предприятия да привлекат нови клиенти или да си върнат загубени поръчки, тъй като ще могат да осигуряват по-добро качество и по-кратки срокове за доставка.

Тенденцията към по-къси тиражи и кратки срокове, в комбинация с по-високо качество на печата, създава нови възможности за иновативни продукти. В резултат фокусът върху дигиталния печат става по-силен. Има обаче решения, които са предназначени за офсетов и дигитален печат. Например машина за шиене с тел Presto II, която лесно може да бъде оборудвана за ползване в дигиталния печат в бъдеще. Това осигурява на клиентите по-висока степен на защита на инвестицията.

Удължено използване на машинния парк

Възможно ли е оцеляването в полиграфическата индустрия в дългосрочен план, без да се инвестира в нови машини? В настоящия момент ценовият натиск принуждава много фирми да подобряват производителността на съществуващото оборудване при минимални разходи или да инвестират в използвана машина.

Успоредно с новите технологии Müller Martini подкрепят тенденцията за ползване на съществуващите машини за по-дълъг период от време с всеобхватното си портфолио от услуги.

MMServices удължава икономическия жизнен път на системите и ги прави годни за нови бизнес модели благодарение на възможността за надграждане. Компаниите не трябва да се лишават от най-съвременните технологии дори когато разполагат с относително по-стари машини. Редовната поддръжка и актуализация са от ключово значение за стабилизиране на производителността и рентабилността.

MMServices – удължен живот за оборудването

Специалистите от MMServices се грижат за преместването на машините, монтажа и въвеждането им в експлоатация. При поискване цялата система може да бъде проверена, за да бъдат открити звената, които могат да бъдат подобрени. С договора за обслужване Müller Martini осигурява превантивна поддръжка за дългосрочно поддържане на производителността и постоянна висока рентабилност.

Индивидуални решения и за използваните машини

Дали машината е нова, не е била в употреба за известно време, или е закупена на втора ръка, редовната поддръжка и модернизация са от съществено значение за производителността и рентабилността на производствената система.

Повече информация за предлаганите услуги можете да откриете на сайта на компанията: www.mullermartini.com

 
25.06.2014 17.09ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Печатно оборудване, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар