Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

На 30 септември отваря врати най-голямото изложение за реклама и печат в България

За четвърта поредна година COPI’S ще представи развитието на индустрията в Интер Експо Център

В запълнени зали три поредни дни специалисти в областта на рекламната и печатната индустрия ще представят опита си, ще отговорят на много въпроси, ще раздадат визитни картички и ще демонстрират развитието на графичните изкуства и технологии. Това предстои да се случи по време на 4-ото издание на най-голямото изложение за рекламни технологии и комуникации в България COPI'S – Communication art, print, image, sign.

Събитието ще се проведе от 30 септември до 2 октомври в Интер Експо Център, където архитекти, дизайнери, маркетолози, рекламни и бранд мениджъри, фотографи и почитатели на рекламната и визуална комуникация ще могат да се запознаят с разнообразното портфолио от участници и продукти.

Ярко отвън и делово отвътре

В тазгодишното изложение участващите фирми са над 100, те представляват повече от 200 световни бранда в различните сегменти на пазара. Компаниите са от Източна и Централна Европа, като всички чуждестранни фирми, участвали на форума през 2014 г., и тази година заявиха своето присъствие. Същевременно фирми, пропуснали участие през последните две години, отново са сред участниците на COPI'S 2015.

И тази есен продуктовата гама е богата и интересна – ще бъдат представени различни по вид 3D принтери и скенери, машини за дигитален широкоформатен печат, медии, мастила, печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Това са малка част от технологиите и продуктите, тъй като предстои голяма част от компаниите да подадат информация за представянето си.

В програмата на изложението са подготвени и различни фирмени презентации, работни срещи, демонстрации и уъркшопове, фото и арт изложби. В първия ден на изложението ще се проведе целодневен семинар за дигитално прототипиране и дизайн, където ще се срещнат професионалисти и студенти от сферата на креативните индустрии с успешни български дизайнери и компании, използващи активно технологиите за дигитално производство.

Информация за събитието: www.copi-s.com

 
15.09.2015 12.16ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Изложби


Таг :

Изложения, Актуално, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар