Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Да поговорим за софтуер

  •  

На 13 юни т.г. ГЕД събра под покрива на Sofia Event Center (SEC) над 100 представители на фирми в областта на високите технологии и полиграфията, за да покаже най-интересните решения в бранша и начините, по които с тях може да се прави успешен бизнес.

Програмата

Десет лекции, четири панелни дискусии и демонстрации на пълния пакет продукти и решения от портфолиото на ГЕД – това бяха отделните модули от програмата на събитието, в което участваха специалисти от утвърдени компании от страната и чужбина.  

Сама по себе си темата на семинара – „Да поговорим за софтуер“, подсказваше достатъчна по обем и поднесена под различни форми информация в областта на автоматизацията на печатните процеси, но участниците в събитието научиха и много полезни неща от практиката, свързани с най-трудната част от работата на фирмите в бранша – маркетирането и продажбите на продукти и услуги.

Участниците в семинара имаха възможност да видят:

  • демонстрациите на нови и утвърдени продукти на: Kodak, Enfocus, Hybrid Software, CGS – ORIS, ONYX и Arden;
  • презентациите на гост лекторите: Joris Verbouwe (Kodak), Andrew Bailes-Collins (Enfocus) и Christopher Graf (Hybrid Software);

... а също и да бъдат част от панелните дискусии:

  • „Бъдещето на PDF формата и управлението на цвета“ с участието на Joris Verbouwе (Kodak), Christopher Graf (Hybrid Software), Andrew Bailes-Collins (Enfocus) и модератор Иван Стайков (ГЕД);
  • „Как се гради успешен бизнес модел за продажби в чужбина“ с участието на Красимир Крумов (Магма Пак), Пламен Цанев (Пулсио Принт), Христо Стайков (Ротопринт) с модератор Пламен Давидов (Полиграфия Инфо);
  • „Тенденции в печатната индустрия и как да ги монетизираме“ с участието на Frederic Thibaut (Kodak), Frank Haustein (Arden Software), Elbay Bakirzada (Enfocus) и Stephan D. Bolderheij (ORIS – CGS) и модератор Петя Първанова (ГЕД);
  • „Организация на процеси за успешни продажби в чужбина“ с участието на Ивелин Добрев (Мултипринт), Николай Рачев (Алианс Принт) и Йоан Георгиев (Булгед) с модератор Деси Тодорова (Полиграфия Инфо).

Припомняме, че преди по-малко от две години (3 ноември 2015 г.) ГЕД организира семинар на тема: „Ден на софтуерите за предпечат“ с участието на над 100 човека от бранша.

Фокус на събитието тогава бяха най-новите разработки в областта на предпечата, представени от: Kodak (Kodak Prinergy, Kodak Insite, Kodak ColorFlow Pro, Kodak Preps, Kodak Spotless), Arden Impact, PACKZ, CMA, Epson.

Повече от сигурно е, че организаторите от ГЕД ще продължат поредицата тематични семинари с фокус върху софтуера не само защото вече „са набрали скорост“, но и защото бъдещето – включително и това на печата, все пак принадлежи на високите технологии.

 
15.06.2017 17.43ч.
автор: Polygrafiа Magazine
0Коментари
Категория:

Семинари


Таг :

Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар